Maailmanlaajuinen etiikka ja sen noudattaminen

Alexander M. Cutler

Hallituksen puheenjohtajan, toimitusjohtaja Sandy Cutlerin viesti

Mikään ei ole tärkeämpää Eatonin yleiselle menestymiselle yhtiönä kuin eettiset arvomme. Yhteinen korkeimmille rehellisyyden ja tinkimättömyyden standardeille osoittamamme kunnioitus on suurin vahvuutemme.

Jokainen meistä tietää, että joka kerta kun teemme sen mikä on oikein, me vahvistamme työtovereidemme, asiakkaidemme, toimittajiemme ja sidosryhmiemme keskuudessa sitä käsitystä, että tämä on se tapa, jolla me Eatonissa harjoitamme liiketoimintaamme.
 
Me ymmärrämme, että meidän tulee ohjata toimintaamme yhteisten eettisten arvojemme pohjalta. Ellemme niin tee, vaaranname itsemme sekä koko yhtiön ja sen tuottaman arvon. Ja siksi kehotammekin kaikkia sidosryhmiämme ilmaisemaan huolenaiheensa, nostamaan ongelmat esiin ja rohkaisemaan toimintaan osallistuvia ihmisiä noudattamaan korkeinta mahdollista rehellisyyttä. Mikäli koskaan epäilette, että näin ei ole, toivon, että saatatte asian minun tietooni.
Alexander M. Cutler signature
Alexander M. Cutler
Hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja
 

Global Ethics and Compliance Office

Yhtiömme Global Ethics and Compliance Office -toimisto on vastuussa siitä, että työntekijöillemme annetaan tarvittavat tiedot, työkalut, koulutus ja tuki eettisten sääntöjen noudattamiseksi päivittäisissä työtilanteissa.

Tämä toimisto tarjoaa tehokasta koulutusta etiikassa, koulutusohjelmia ja viestintää, joka on suunniteltu varmistamaan, että Eatonin etiikka ja arvot integroidaan osaksi sen liiketoiminnan käytäntöjä yhtäpitävällä tavalla ympäri maailman.

Jokainen on tervetullut ottamaan meihin yhteys saadakseen tietoja tai ilmoittaakseen väärinkäytöksistä


Email thumb Poland  

Email: ethics@eaton.com

     
Call Helpline Poland  

Help Line -puhelin on vapaasti käytettävissä - 800.433.2774

Help Line -puhelin on maksuton, ja monikieliset operaattorit ovat tavoitettavissa 24 tuntia päivässä, 7 päivänä viikossa. On huomioitava, että lyhyt hiljainen hetki voi ilmetä tulkkia odotettaessa.


Lisätietoja saa myös käymällä Global Ethics and Compliance -sivullamme, jolla selostetaan yhtiömme globaaleja eettisiä sääntöjä ja niiden noudattamista. Tämän sivuston sisältö on englanninkielinen.