Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.
 • Saamme tärkeät asiat toimimaan.*

  *Energia on olennainen osa maailmaamme. Siksi olemme ottaneet asiaksemme parantaa ihmisten elämää ja ympäristön laatua energianhallintaan liittyvillä teknologioilla, jotka ovat luotettavampia, tehokkaampia ja turvallisempia. Koska vain sillä on merkitystä. Ja me varmistamme, että se toimii.
  Katso miten

Ja meidän tehtävämme on varmistaa, että asiat toimivat.

Lentokoneet. Sairaalat. Tehtaat. Datakeskukset. Ajoneuvot. Sähköverkko. Joka päivä kaikkialla maailmassa ihmiset luottavat siihen, että teknologia, liikenne, energia ja infrastruktuuri toimivat, jotta he voivat elää, työskennellä ja menestyä. Ja näitä tuotteita ja palveluita tarjoavat yritykset luottavat siihen, että autamme heitä ratkaisemaan joitakin maapallomme vaikeimmista sähköisistä, hydraulisista ja mekaanisista haasteista liittyen energianhallintaan. Koska pidämme aina mielessä sen, mikä on tärkeää. On meidän työmme varmistaa, että se toimii.
 • Olemme täällä

  Sinua varten

 

Eaton first quarter 2020 earnings

Eaton (NYSE:ETN) announces its quarterly earnings before the opening of the New York Stock Exchange. The company hosts conference calls at 11 a.m. Eastern time on those days to discuss quarterly earnings results with securities analysts and institutional investors. The conference calls are available via a live webcast which is made available for replay later that same day. The presentation used on the analyst call and the full news release with financial information are also available.

osakkeen lyhenne
ETN
osakkeen lyhenne
myynti 2019 (mrd USD)
21,4
myynti 2019 (mrd USD)
työntekijöitä ympäri maailman
101t
työntekijöitä ympäri maailman
 • Suunnannäyttäjä

  Tutustu miten parannamme elämänlaatua ja ympäristön tilaa energianhallintaan liittyvillä teknologioilla ja palveluilla, jotka ovat luotettavia, tehokkaita, turvallisia ja kestäviä.