Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Kokeneet ammattilaiset

Luomme ympäristön, jossa luovuus, keksinnöt ja löydöt ovat todellisuutta aina ja joka päivä. Täällä kaltaisesi rohkeat ja fiksut ammattilaiset voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa – ja auttaa samalla meitä saavuttamaan täyden potentiaalimme.

Kokemuksellasi on väliä

Olet kokenut ammattilainen, jolla on paljon tarjottavaa. Eatonilla saamme toimimaan sen, millä on merkitystä, kun otamme huomioon jokaisen työntekijämme innostuksen, riippumatta siitä, missä he ovat. Liity tiimiimme. Liity osaksi moninaista organisaatiota, joka yrittää ratkaista joitakin planeetan vaikeimmista haasteista.

Tutustu tulevaisuuteesi jo tänään

Löydä täydellinen paikka, jossa voit käyttää kokemustasi hyödyksesi ja yhdessä saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Omin sanoin

  ”Tulin Eatoniin, koska yhtiön näkemykset, tavoitteet ja johtajuusominaisuudet vastasivat omia arvojani. Arvostan myös sitä, että Eaton tarjoaa minulle kiinnostavan työn ja mahdollisuuksia kasvaa sekä työssäni että henkilönä.”
  Nishad, Product Marketing Manager, Peachtree City, GA
  ”Nautin Eatonilla työskentelmisestä, koska olen aina ollut kiinnostunut siitä, miten energiaa tuotetaan ja jaetaan. Eatonilla on tuotteita ja palveluita energiajärjestelmän kaikissa vaiheissa. Tehtävässäni pääsen tapaamaan asiakkaita ja käsittelemään heidän tarpeitaan alati muuttuvassa ympäristössä.”
  Libby, Project Design Engineer, Lewiston, ME

  Life at Eaton

  Lisätietoja kulttuuristamme, arvoistamme ja siitä, miten palkitsemme työntekijöitämme.

  Yhteenkuuluvuus ja moninaisuus

  Moninaiset näkökulmat ja taustat antavat suorituskyvyllemme pontta.