Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Yliopisto-opiskelijat

Arvostamme uusia ideoita ja kulttuurimme kannustaa oppimiseen ja opettamiseen. Tällaisessa ympäristössä työntekijämme voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa – ja auttaa samalla meitä yhtiönä saavuttamaan täyden potentiaalimme.

Harjoittelut ja yhteistyöohjelmat

Tässä on mahdollisuutesi saada hyödyllistä työkokemusta ja kehittää johtajuuskykyjäsi. Harjoittelu- ja yhteistyöohjelmamme tarjoavat käytännön kokemusta, joka sisältää verkostoitumista ja valmennusta. Toimeksiantojen pituus voi vaihdella ja ne saattavat joskus vaatia joustavuutta työpaikan sijainnin suhteen. Harjoittelusi lopuksi voit soveltua perustason avoimeen työpaikkaan tai johonkin johtajuuden kehitysohjelmistamme.

Johtajuuden kehitysohjelmat

Tee työtä, jolla on tarkoitus: ratkaise oikean maailman ongelmia 1–3 vuoden varhaiskykyjen kiertävissä tai muissa kuin kiertävissä ohjelmissa. Saat kokemusta toiminnallisilla alueillamme samalla, kun kehität taitojasi, jotka johtavat seuraavalle tasolle.

Juuri valmistuneet

Hanki kokemusta globaalissa organisaatiossamme ja jatka kykyjesi kehittämistä. Muut kuin kiertävät roolimme antavat kiinnostavia perustason mahdollisuuksia, joiden avulla taitosi voivat kasvaa.

Life at Eaton

Lisätietoja kulttuuristamme, arvoistamme ja siitä, miten palkitsemme työntekijöitämme.

Yhteenkuuluvuus ja moninaisuus

Moninaiset näkökulmat ja taustat antavat suorituskyvyllemme pontta.