Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Etiikka ja vaatimustenmukaisuus

Eettinen maineemme tarkoittaa sitä, että asiakkaat, toimittajat, yhteisöt ja osakkaat luottavat meihin.

Etiikka on jokaisen vastuulla.

Se, miten saamme tuloksemme, on yhtä tärkeää kuin se, millaisia tulokset ovat. Molemmat ovat tärkeitä yrityksen menestyksen mittareita. Sitoutumisemme rehelliseen liiketoimintaan tarkoittaa sitä, että käyttäydymme kunniallisesti kanssakäymisessä niin keskenämme kuin asiakkaidemme, toimittajiemme ja työ- ja elinyhteisömme kanssa.

Luotamme siihen, että jokainen työntekijöistämme tekee aina oikean ratkaisun eikä missään olosuhteissa aseta etiikkaamme, arvojamme tai yhtenäisyyttämme vaaraan. Yhteinen toimintamme suojaa Eatonin julkisuuskuvaa, mainetta ja kulttuuria, ja varmistaa samalla vahvan organisaation kaikille osakkaillemme.

Craig Arnold, Hallituksen puheenjohtaja ja CEO

Me kuuntelemme sinua

Help Line -puhelimemme mahdollistaa kysymysten kysymisen, huolenaiheista ilmoittamisen tai kyseenalaisesta käytöksestä tai liiketoimintamenetelmistä ilmoittamisen. Help Line -puhelin on käytössä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä ja saatavilla kaikilla kielillä ja jokaisessa maassa, jossa meillä on liiketoimintaa. Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse, verkkolomakkeella, postitse tai henkilökohtaisesti, eikä sinun tarvitse pelätä missään tapauksessa kostotoimia.

Maailmanlaajuinen Ethics and Compliance -toimisto

Maailmanlaajuinen Ethics and Compliance -toimistomme antaa työntekijöille heidän tarvitsemansa tiedot, työkalut, ohjeistuksen, koulutuksen ja tuen, jotta voidaan varmistaa, että etiikamme ja arvomme ovat olennainen osa liiketoimintaamme kaikkialla maailmassa.