Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Liiketoimintamme

Laaja tuotevalikoimamme on näkyvissä monilla aloilla ympäri maailman, suojaten ihmisiä ja omaisuutta sekä parantaen tuottavuutta ja tehokkuutta. Autamme myös asiakkaitamme vastaamaan tiukkoihin koodien ja lakien vaatimuksiin tarkasti suunnitelluilla tuotteillamme. Suuri määrä asennettuja laitteitamme ympäri maailman mahdollistaa jälkimarkkinamyynnin ja -palvelut. 

Sähköala

Autamme asiakkaitamme vastaamaan maailman alati kasvavaan virrantarpeeseen parantamalla tehokkuutta ja käyttöaikaa, vastaamalla laillisiin vaatimuksiin ja suojaamalla ihmisiä ja laitteita. Sähkötuotteemme auttavat hyödykkeitä luomaan, siirtämään ja jakamaan virtaa. Ja kun virta on siellä missä sen pitääkin olla, autamme käyttämään sitä tehokkaasti ja turvallisesti, oli kyse sitten rakennuksesta, teollisesta laitoksesta, datakeskuksesta tai kodista. Ratkaisumme sisältävät kaikkea katkaisijoista kytkimiin ja koneohjaimista LED-valaistukseen. Tarjoamme täyden varavoima- ja virtapiikkisuojaportfolion, joka takaa maksimaalisen käyttöajan ja suojaa virtapiikeiltä ja sähkökatkoilta. Vaarallisissa ympäristöissä suojaamme ihmisiä ja omaisuutta räjähdyksenkestävillä koteloilla sekä merkinanto-, ilmoitus- ja valvontajärjestelmillä. Laaja-alainen portfoliomme sisältää sähköisiä ratkaisuja kaikkiin vaiheisiin, ja niitä tukevat täydelliset suunnittelu-ja tukipalvelumme.

Asiakkaitamme löytyy monilta markkinoilta, kuten asuin- ja liikerakennusten sekä laitosten rakennusalalta, teollisista ja yleishyödyllisistä laitoksista, datakeskuksista, öljy- ja kaasualalta, kaivosalalta ja OEM-valmistajista (Original Equipment Manufacturers).

Olennaiset kasvutekijät:

 • Neljän parhaan maailmanlaajuisen toimijan joukossa globaalissa pien- ja keskijännitetason sähköteollisuudessa
 • Vahvin jakeluverkosto Pohjois-Amerikassa
 • Markkinajohtaja vaativissa ja vaarallisissa sovelluksissa
 • Yksi suurimmista valaistusalan yrityksistä
 • Hyvässä asemassa hyödyntämään kasvavaa kysyntää kytkettäville ja älypohjaisille ratkaisuille
 • Vahva henkisen omaisuuden taso

Lue lisää laajasta sähkötuotteiden valikoimastamme

Hydrauliikka

Hydrauliikkatuotteemme parantavat koneiden tehoa, nopeutta ja tarkkuutta ja niitä on saatavilla aina teollisista koneista liikkuviin laitteisiin, kuten kaivureihin ja traktoreihin. Suodatusjärjestelmämme puolestaan poistavat ylimääräiset aineet ja epäpuhtaudet teollisissa ja prosessisovelluksissa.

Asiakkaitamme on monissa segmenteissä, kuten maa- ja metsätaloudessa, biotekniikassa, rakennusalan laitteistoissa, kaupallisissa ajoneuvoissa, ruoka- ja juomaprosessoinnissa, tuotantoteollisuudessa, kaivosalalla, öljy- ja kaasualalla, sähkön tuotannossa ja uusiutuvan energian alalla.

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan suuremman joustavuuden koneiden suunnittelussa, maksimoimaan laitteiden tehokkuuden, lyhentämään suunnittelematonta seisokkiaikaa ja takaamaan paremman tuottavuuden ja energiatehokkuuden pienemmällä hiilijalanjäljellä.

Olennaiset kasvutekijät:

 • Neljän parhaan suuren globaalin tekijän joukossa hydrauliikka-alalla
 • Yksi vahvimmista jakeluverkostoista Pohjois-Amerikassa
 • Suuri asennettujen tuotteiden kanta edistää jälkimarkkinoiden liiketoimintaa
 • Vahva integraatio muihin yritysaloihimme, erityisesti elektrohydraulisiin ratkaisuihin konerakentajille sekä ilmailu- ja avaruusalan että ajoneuvojen sovelluksiin

Lue lisää laajasta hydrauliikkatuotteiden valikoimastamme

Ilmailu- ja avaruusala

Olemme markkinajohtaja hydrauliikassa, liikkeenhallinnassa, lentokoneen polttoainejärjestelmissä ja pneumatiikassa sekä moottoriratkaisuissa. Ilmailu- ja avaruusalan tuotteemme auttavat hallinnoimaan navigointia ja propulsiojärjestelmää, sekä polttoaineen hallintaa ja jakelua.

Hydrauliikka-, polttoaine-, liikkeenhallinta- ja moottoriratkaisuidemme avulla toimitetaan virtaa satoihin liikenne- ja sotilaslentokoneisiin.  Me autamme varmistamaan lentokoneiden saatavuuden, paremman toiminnallisen suorituskyvyn ja säädösten noudattamisen, alkaen Mars-mönkijä Curiositysta aina tämän päivän uusimpiin kaupallisiin ja yksityisiin lentokoneisiin.

Teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa kehittääksemme turvallisia, luotettavia ja tehokkaita ratkaisuja lentokonealalle. Keskitymme erityisesti alhaisempiin elinkaarikustannuksiin, järjestelmien integrointiin, optimoituihin hallintalaitteisiin ja keveyteen.

Olennaiset kasvutekijät:

 • Globaalit lisääntyvän vaurauden ja kaupan megatrendit lisäävät matkustaja- ja rahtiliikenteen kysyntää, mikä edistää kasvua niin uusien lentokoneiden kuin jälkimarkkinoidenkin osalta
 • Vahva asema henkisen omaisuuden ja patenttien suhteen
 • Suuri asennettujen tuotteiden kanta mahdollistaa vahvan jälkimarkkinamyynnin ja -palveluiden aseman
 • Kolmen parhaan toimijan joukossa hydrauliikassa, liikkeenhallinnassa, lentokoneen polttoainejärjestelmissä ja pneumatiikassa
 • Eaton-tuotteiden sisällön kasvava määrä uusimmilla ilmailutoiminnan alustoilla

Lue lisää laajasta ilmailu- ja avaruusalan tuotteiden valikoimastamme

Ajoneuvot

Kaupallisten ja kuluttajille tarkoitettujen ajoneuvojen alkuperäisten laitteistojen valmistajat odottavat meiltä ratkaisuja, jotka parantavat ajoneuvojen yleistä tehokkuutta, luotettavuutta, turvallisuutta ja ajettavuutta. Ajoneuvotuotteemme sisältävät päästönhallintakomponentteja, moottorien venttiilejä, venttiilikoneistoja, turboahtimia, vaihteistoja, kytkimiä sekä momentinhallintatuotteita ja -järjestelmiä.

Olennaiset kasvutekijät:

 • Pitkäkestoinen kasvu, jota edistävät nousevien markkinoiden kasvavat ajoneuvojen omistajuusmäärät
 • Lisääntynyt säännöstely ja vaatimukset parempaan polttoainetehokkuuteen ja alhaisempiin päästöihin luo mahdollisuuksia edistyneille teknologioillemme
 • Olemme alan johtajia venttiileissä ja venttiilien ohjauskomponenteissa
 • Markkinajohtaja kaupallisten kuorma-autojen vaihteistoissa ja kytkimissä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa
 • Strategisesti hyvä asema kevyiden ajoneuvojen markkinoilla Kiinassa, maailman suurimmalla markkina-alueella
 • Yhteistyö Cumminsin kanssa automatisoitujen vaihteistotuotteiden luomiseksi tarjoaa globaaleita kasvumahdollisuuksia

Lue lisää laajasta ajoneuvotuotteiden valikoimastamme