Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Miksi kannattaa sijoittaa Eatoniin

Eaton on rakennettu jaettujen arvojen ja näkemyksen perustalle, ja tarjoamme edistyneitä teknologioita, jotka tarjoavat todellista arvoa asiakkaillemme ja osakkaillemme.

Portfolio täynnä markkinoiden johtavia yrityksiä

Olemme energianhallintayritys, jolla on ainutlaatuiset mahdollisuudet optimoida erilaisia sähkön, hydrauliikan ja mekaanisen energian yhdistelmiä. Portfoliomme sisältää markkinoiden johtavia yrityksiä aloilla, joissa edistyneet teknologiat, luotettavuus, turvallisuus ja näyttö suorituskyvystä ovat tärkeitä.

Laaja tuotevalikoimamme näkyy tehtävän kannalta elintärkeissä sovelluksissa, jotka suojaavat ihmisiä ja omaisuuksia sekä parantavat samalla tuottavuutta. Teknisesti tarkkaan suunnitellut tuotteemme auttavat asiakkaitamme vastaamaan tiukkoihinkin koodien ja lakien vaatimuksiin. Suuri määrä asennettuja laitteitamme ympäri maailman luo mahdollisuuden ennustettavissa olevaan, korkeiden katteiden jälkimarkkinamyyntiin.

Neljällä liiketoiminnallamme on pitkä historia katteiden parantamisessa ja tuottojen vaihtuvuuden vähentämisessä. Kaikkia liiketoimintojamme verrataan tiettyihin kriteereihin, jotka kuvastavat niitä ominaisuuksia, joiden uskomme olevan osa kiinnostavaa yritystä: Johtajuus laajoilla globaaleilla markkinoilla, keskimääräistä parempi kasvupotentiaali, korkeiden katteiden potentiaali, korkeat ja tasaiset tuotot.

Eatonin myyntimäärät eri aloilla 2017

 

Segmentin käyttökatteet

ilmailu-ja-avaruusalan-käyttökatteet-2017
sähköalan-käyttökatteet-2017
Segmentin käyttökatteet eivät sisällä hankintaintegrointimaksuja.
hydrauliikan-käyttökatteet-2017
ajoneuvojen-käyttökatteet-2017

Pitkäkestoisen arvon edistäminen osakkaille

Teemme parhaamme edistääksemme pitkäkestoista arvoa osakkaillemme strategiallamme, joka keskittyy:

Strategisiin kasvualoitteisiin – Orgaaninen kasvu on edelleen tärkeässä osassa siinä, miten määrittelemme yhtiömme menestyksen. Sijoitamme hyödyntääksemme teknologian soveltamista, hyödyntääksemme kanava- ja palveluvahvuuksiamme ja toimittaaksemme ensiluokkaista arvoa asiakkaillemme.  Meillä on hyvät mahdollisuudet pärjätä yhä laajemmin yhdistyneessä maailmassamme. Me valmistamme niitä ”esineitä”, jotka tekevät esineiden internetistä (IoT) älykkään ja mahdollisen. Teemme paljon muutakin kuin vain keräämme ja raportoimme tiedoista. Me luomme arvoa loppukäyttäjälle – ja parannamme luotettavuutta, turvallisuutta ja tehokkuutta.

Toiminnalliseen tehokkuuteen katteiden parantamiseksi – Olemme ottaneet käyttöön monivuotisen suunnitelman, joka laajentaa katteita vähentämällä rakenteellisia kustannuksia ja parantamalla toimintaamme. Liiketoimintamme ja toimintomme etsivät parempia ja fiksumpia tapoja, joilla ideoita ja parhaita käytäntöjä toteutetaan ja siirretään yhtiön sisällä.

Tuotamme merkittäviä etuja – One Eaton -toimintamallilla löydämme tapoja, joilla voimme hyödyntää globaalin yrityksemme laajuutta. Olemme paljon muutakin kuin vain osiemme summa: jaamme yhtiössämme teknologioita ja pääomasijoituksia, mutta myös ideoita ja parhaita käytäntöjä.

Kurinalaisempaan pääoman kohdistamiseen – Luomme vankan käteisvirran ja parannamme sen osuutta myynnistä ja nettotuloista. Sen ansiosta voimme sijoittaa liiketoimintaan ja silti maksaa osakkaillemme luotettavasti osinkojen avulla, jotka kasvavat ansioiden ja vuosittaisten osakkeiden takaisinostojen avulla. Ylimääräisellä käteisellämme pyrimme laajentamaan kilpailukykyistä asemaamme arvoa luovien hankintojen avulla.

 

Eatonin vuosittainen sijoittajakonferenssi oli 2.3.2018. Kokouksen tarkoituksena on keskustella yhtiön liiketoimintanäkymistä arvopaperianalyytikkojen ja hallinnollisten sijoittajien kanssa.

Konferenssin verkkolähetyksen tallenne on saatavilla oikealla olevasta linkistä. Konferenssin aikana pidetyistä esityksistä on saatavilla PDF-kopiot alhaalla ja oikealla.