Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Tietoverkon turvallisuus

Maailmamme on digitoitu, verkostoitunut ja aina yhteydessä. Tekoäly ja edistynyt tietojenjakaminen mahdollistavat monia etuja, mutta ne voivat kuitenkin tehdä organisaatiosi myös hyökkäyksille alttiimmaksi. Häiriönsieto tietoverkkohyökkäyksiä vastaan on elintärkeää. Me voimme auttaa siinä.

Tuoteturvallisuus ei ole koskaan ollut tärkeämpää

Yhdistetyt laitteet ja niiden tuottamat suunnattomat tietomäärät luovat sekä mahdollisuuksia että riskejä: tuotannosta ja testauksesta aina asennukseen ja käyttöön. 

Turvarikkomukset saattavat aiheuttaa seisokkeja ja/tai tietojen katoamista sekä vaikuttaa turvallisuuteen, käyttöiän kustannuksiin sekä maineeseesi – ja mikä tahansa näistä saattaa heikentää huomattavasti asiakkaiden luottamusta ja katteitasi.

Kun organisaatiot laajentavat digitaalista jalanjälkeään, järjestelmien saatavuuden, eheyden ja luottamuksellisuuden suojaaminen muuttuu yhä tärkeämmäksi. Tietoverkon turvallisuusuhat on otettava vakavasti ja niitä on pyrittävä ehkäisemään ennakkoon järjestelmänlaajuisilla puolustusmenetelmillä, jotka on suunniteltu organisaation tarpeisiin.

Tiedostamme, että mikään suojausmenetelmä ei ole täysin turvallinen. Tietoturvan suojausmekanismi, joka toimii tänään, ei välttämättä toimi huomenna, sillä tietoverkkohyökkäysten menetelmät muuttuvat jatkuvasti. Siksi teollisten hallintajärjestelmäverkkojen järjestelmänvalvojien on oltava aina valppaina tietoverkkojen turvallisuuden muutosten varalta ja työskenneltävä estääkseen mahdolliset haavoittuvuudet. 

 

Johtajuutta tietoverkon turvallisuuden alalla

Maailmassa on enemmän kannettavia älylaitteita kuin ihmisiä. Ajattele, mitä voisimme saavuttaa, jos digitaalinen äly integroitaisiin täysin koneisiin, rakennuksiin, koteihin ja ajoneuvoihin.

Sen lisäksi, että käytämme tekoälyä ja edistyneitä koneita omissa laitoksissamme, autamme myös asiakkaitamme tekemään saman. Tietoverkon turvallisuus on ”secure by design” -filosofiamme perusta, ja se on osa kaikkia markkinoille tuomiamme Intelligent Power -tuotteitamme ja -alustojamme.

Turvallinen lähestymistapamme kehitykseen auttaa meitä hallinnoimaan tuotteidemme tietoverkon turvallisuusriskejä niiden koko käyttöiän ajan: uhkien mallinnuksesta, vaatimusten analysoinnin käyttöönotosta ja vahvistuksesta aina jatkuvaan ylläpitoon.

Eatonilla on nyt auktorisoitu UL-tietoverkon turvallisuustestilaboratorio, alansa ensimmäinen

Voimme testata kaikkia älytoimintoja tai sisäänrakennettua logiikkaa sisältäviä tuotteita noudattaen alan määrittämien kehysten ja standardien mukaisesti.

Asiantuntija-artikkelit