Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Eatonista kirjoittaminen

Kirjoitatko Eatonista? Oikealla olevat infosivut sisältävät hyödyllistä tietoa siitä, miten viittaat yritykseen ja sen eri osiin oikein. Jos tarvitset lisää opastusta, ota yhteyttä  Scott Schroederiin numerossa (440) 523-5150 tai Ann Marie Halaliin numerossa (440) 523-4418.


Eatonin liiketoimintasegmentteihin viitataan kaikissa Eatonin neljännesvuosittaisissa ja vuosittaisissa raporteissa. Jos tarvitset lisätietoa yhtiön liiketoimintasegmenteistä ja niiden taloudellisista tuloksista, tutustu Eatonin uusimpaan vuosiraporttiin.

Eatonin ryhmiin viitataan uutisjulkaisuissa, jotka liittyvät henkilökunnan nimityksiin ja organisaation rakenteen muutoksiin. Jos tarvitset lisätietoa yhtiöstä, tutustu tämän sivuston Yhtiö -osioon.

Eatonin tytäryhtiöt
Eaton Corporation plc on sen Irlannin Dublinissa sijaitsevan liiketoimintayksikön virallinen nimi, joka on listattuna New Yorkin pörssissä (NYSE:ETN). Eaton omistaa enemmistön tytäryhtiöistä ympäri maailman. Kun yhtiöstä kirjoitetaan, on harvoin olennaista tai tarpeellista viitata kyseisten tytäryhtiöiden virallisiin nimiin. Sen sijaan on yleensä soveliasta viitata yhtiöön vain Eatonina.

Eaton-logon käyttö
Eaton-logomerkki on Eaton Corporation plc:lle rekisteröity tavaramerkki. Ota yhteyttä yllä mainittuihin kontakteihin logon tai kuvien käyttöoikeuksista.

 

Infosivut

Lataa yhtiömme infosivut, niin saat lisätietoja Eatonista.