Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Virtaa huomispäivän rakennuksille jo tänään

Yritystäsi pyörittävät tilasi, toimintasi ja ihmisesi.

Tutustu, miten tuotteemme ja palvelumme auttavat sinua suojelemaan ihmisiä, omaisuutta ja mainetta liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi, vähentämään energiankäyttöä tehokkuuden maksimoimiseksi ja kehittämään suunnitteluasi toimivuuden ja tilan takaamiseksi.

Huolehtimalla ihmisistä, omaisuudesta ja yrityskuvasta varmistat liiketoiminnan jatkuvuuden

Takaa luotettava sähkö jatkuvaa toimintaa varten ja suojaa kaikkia, jotka ovat yhteydessä rakennukseesi jokapäiväisessä liiketoiminnassa, kunnossapidossa ja käyttöönotossa tai hätätilanteessa. Jakamalla asiantuntemuksemme sääntely- ja rakennusmääräyksistä ja tarjoamalla koulutusta uusimmista turvallisuuskäytännöistä, energiakatselmuksista ja muista palveluista annamme sinulle mahdollisuuden keskittyä liiketoiminnan harjoittamiseen.

 

Suunnittele ja rakenna joustavaksi ja kestäväksi

Suojaa elintärkeän sijoituksesi tulevaa arvoa varmistamalla, että rakennuksesi heijastaa brändiäsi. Energiatehokkaat tuotteemme auttavat alentamaan toimintakustannuksia ja vähentämään hiilijalanjälkeäsi, kun taas yksilölliset suunnitteluratkaisut auttavat sinua saavuttamaan visiosi. Työskentely tiimimme kanssa takaa suunnittelun joustavuuden, joka vastaa tulevia tarpeita ja noudattaa tulevia säädöksiä, sekä innovaatiot, jotka mahdollistavat tilasi mahdollisimman tehokkaan toiminnan, tuottavuuden ja optimaalisen käytön.

 

Pienennä riskiä hankkeiden oikea-aikaisella toteutuksella ja asiantuntemuksella

Rakennuksesi rakentamiseen ja käyttöönottoon liittyvien riskien vähentäminen mahdollistaa keskittymisen tärkeimpään eli yritykseesi. Hyödynnä asiantuntemustamme, paikallista tukea ja laajaa kanavapartnerien verkostoa tarvitsemissasi tuotteissa ja palveluissa. Autamme sinua täyttämään ja ylittämään hankkeen tavoitteet alkaen tuotteista, jotka on suunniteltu työvoimaa säästävään asennukseen aina paikalliseen projektinhallintaan sekä myyntiä edeltävään ja myynnin jälkeiseen palveluun ja tukeen asti.

 

Esillä olevat oivallukset

  • Teollisuuden näkymiä

    Saat osaamiskeskuksestamme lisätietoja siitä, miten voit optimoida rakennuksesi toiminnan.
    Tutustu muihin vaihtoehtoihin