Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Datakeskus (valkoinen tila)

Hallinnoi datakeskustasi pinnalta käyttöön asti. Autamme sinua varmistamaan, että jokainen välineesi, laitteistosi ja sovelluksesi toimii parhaalla mahdollisella tasolla.

Datakeskuksen luotettavuuden, tehokkuuden ja turvallisuuden hienosäätö

Datakeskusten optimointi parasta mahdollista suorituskykyä varten koko toiminnan laajuudelta on haasteellista. Sinun on jatkuvasti arvioitava ja varmistettava, että jokainen järjestelmän osa toimii riittävän luotettavasti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Valkoisen tilan ratkaisut, jotka lisäävät tehokkuutta, mutta vähentävät omistajuuden kokonaiskustannuksia

Vähentää jopa sähkökatkosten todennäköisyyttä

Muutamankin sekunnin mittainen sähkökatkos voi olla katastrofi. Siksi tarjoamme luotettavia jakelulaitteita, datakeskusten verkon virtajärjestelmiä ja katkeamattomia sähkönsyöttöjärjestelmiä (UPS), jotka varmistavat tasaisen korkealaatuisen virran. 

 

Kun datakeskusta kootaan, voimme myös auttaa sinua ottamaan käyttöön onnettomuuden tapauksessa käytettävän palautusohjelman, jonka avulla voit vastata odottamattomiin hätätilanteisiin ja turvata tietosi ja verkkosi, jotta liiketoimintasi voi jatkua ilman keskeytyksiä. Tuotteemme ovat myös helposti saatavilla ja luotettavia virran ja jäähdytyksen redundanssin vähentämiseen, mikä vähentää käyttökelvottomuusaikaa.

Kaikkien aikojen parhaimman tehokkuuden saavuttaminen

Innovatiivinen, muuntajaton UPS:mme vähentää käytettyjä raakamateriaaleja ja alentaa rahtikustannuksia alentamalla jalanjälkeä merkittävästi. Energy Saver -järjestelmämme (ESS), joka on osa Energy Advantage -arkkitehtuuria, on myös alan ensimmäinen suuri, kolmivaiheinen UPS, joka toimii eko- tai energiansäästötilassa vähentääkseen yliaaltoja, korjaa virtatekijöitä ja tasapainottaa kuormia, mikä lisää luotettavuutta ja tehokkuutta. Power Xpert Insight -ohjelmistomme avulla voit lisäksi analysoida energiankäyttöäsi, tunnistaa energiaa eniten kuluttavat toiminnot ja toteuttaa energiansäästötoimenpiteitä. Ammattitaitomme ja teknologiamme on luonut alan johtavia tuotteita ja palveluita, jotka käyttävät resurssejasi mahdollisimman tehokkaasti – oli kyse sitten sähköstä, vedestä, työntekijöistä, prosesseista, tilasta tai pääomasta.

Tietojen, laitteiden ja työntekijöiden turvaaminen

Tuotteemme on suunniteltu suojaamaan kaikkia tärkeitä omaisuuksia ja työntekijöitä, jotka hallinnoivat niitä ja työskentelevät niiden kanssa. Sillä me tiedämme, että turvallisuus on tärkeää. Tarjoamme diagnostisia kipinäpurkaustutkimuksia ja jälkiasennusohjelmia ja suoritamme turvallisuutarkastuksia, jotta tietosi, laitteesi ja tiimisi pysyisivät turvassa. Autamme myös käyttäjien kouluttamisessa, jotta he pysyisivät varmasti turvassa. Sen lisäksi ennustavat diagnostiset työkalumme ja valvontalaitteemme voivat auttaa estämään toimintahäiriöitä jo ennen niiden tapahtumista.
  • Valkoisen tilan oivallukset

    Saat tietokeskuksestamme lisätietoja siitä, miten voit optimoida datakeskuksesi valkoisen tilan
    Tutustu muihin vaihtoehtoihin

Esillä olevat tuotteet & palvelut

Napsauta tuotetta tai palvelua, niin saat siitä lisätietoja, tai käy tuotehaussamme, jos haluat tutustua kaikkiin tarjoamiimme datakeskustuotteisiin.
Blade UPS
Blade UPS
Virranjakoyksiköt räkkiin (ePDU)
Virranjakoyksiköt räkkiin (ePDU)
Flextray-kaapeliteline
Flextray-kaapeliteline
Valmiiksi asennetut IT-laitekaapit
Valmiiksi asennetut IT-laitekaapit
Energiansäästöjärjestelmän (ESS) päivitys
Energiansäästöjärjestelmän (ESS) päivitys
PredictPulse remote monitoring palveluala
PredictPulse remote monitoring palveluala

Lisää sovelluksia & datakeskustyyppejä