Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Suunnittele joustavampi datakeskus

Heti kun ymmärrät, miten uusi teknologia toimii, se muuttuu. Datakeskuksesi on vastattava Big Datan vaatimuksiin ja tarjottava seuraavan sukupolven suorituskykyä jo tänään. Autamme sinua suunnittelemaan mukautuvuuden, joustavuuden ja skaalan, joka vastaa IT-infrastruktuurisi fyysistä kerrosta.

Valmistaudu tulevaisuuteen joustavalla datakeskussuunnittelulla

Teknologia muuttuu jatkuvasti, joten datakeskuksesi on oltava valmiina tulevaisuuteen jo tänään – sen on oltava mukautuva, joustava ja skaalautuva. Anna meidän auttaa sinua keskittymään kasvuun, kapasiteettiin ja tuottavuuteen sekä sijoituksesi katteiden kasvattamiseen aina virtualisoinnista datakeskusten infrastruktuurin järkeistämiseen asti, olipa kyse sitten olemassa olevan ratkaisusi käyttöiän pidentämisestä tai uuden suunnittelusta.

Suunnitelma kasvuun & muutokseen

Mitä tulevaisuus vaatiikaan? Tähän kysymykseen vastaaminen on kohtaamasi haaste. Nousevien teknologioiden hyödyntäminen saattaa aloittaa tukevan infrastruktuurin rakentamisen, joka kestää varsinaista IT-laitteistoa pidempään. Et halua rakentaa liikaa. Skaalautuvuus on ratkaisu tähän ongelmaan. Me suunnittelemme skaalautuvia ja joustavia ratkaisuja, jotka ottavat huomioon liiketoiminnan kasvun ja mahdollistavat muuttuvien teknologioiden hyödyntämisen, oli kyse sitten virranjakelusta, laitekaapeista, häkkiratkaisuista ja järjestelmällisestä kaapelinhallinnasta tai tehonsäädöstä, sähkön laadusta, varavirrasta, monitoroinnista tai energian hallinnasta. 

Minimoi elinkaarikustannukset (TCO)

Kun sijoitat laitteistoihin, kyse ei ole vain ostohinnasta. Myös huoltokustannukset on otettava huomioon. Tuotteemme on suunniteltu tarjoamaan pitkäaikaista suorituskykyä ja maksimoimaan ROI. Sähkönjakelulaitteistomme on modulaarinen sekä räkki- että rivitasolla. Erityisen tehokas UPS:mme alentaa energiakustannuksia käyttämällä vähemmän sähköä ja vaatimalla vähemmän jäähdytystä. Ja pienempien tilavaatimusten ansiosta suunnitelmamme vapauttavat tilaa muihin rahaa säästäviin ratkaisuihin.

Vanhenevan infrastruktuurin päivittäminen

Päivityksen perusteleminen tarkoittaa laitteiston suorituskyvyn arvioimista verrattuna uudempien teknologioiden tehokkuuteen, skaalautuvuuteen ja kokoetuihin, nykyisiin huolto-, korjaus- ja palvelusopimuskustannuksiin sekä muihin tekijöihin, joilla on ROI-vaikutuksia. Laitteiston todellisten kustannusten lisäksi on mietittävä myös sitä, onko sinulla toiminnalliselta kannalta varaa päivitykseen, kun otetaan huomioon koko suunnittelu-, rakentamis- ja toimintasykli. 

 

Meillä on tarvittava kokemus, jonka avulla infrastruktuurin päivittämisprosessi on nopeampaa ja tehokkaampaa niin yleisesti kuin kustannustenkin kannalta. Tarjoamme tuotteita ja palveluita, jotka ovat yhteensopivia olemassa olevien asennusten kanssa, joten saat kaikki uusien laitteistojen ilman suurta panostusta valmisteluun.

Vapauta kapasiteettisi täysin

Kasvavien liiketoimintavaatimusten täyttäminen on loppumaton haaste. Se vaatii kapasiteetin parantamista, mutta samalla työskentelyä sillä, mitä on saatavilla. Miten voit lisätä uusia komponentteja, jos lattiatilaa ei ole riittävästi? Eikä räkkitilaa? Tai tapaa toimittaa niille riittävästi sähköä? Me voimme näyttää sinulle miten. Voimme auttaa sinua tekemään arkkitehtuurimuutoksia – laitteiden lisäykset, poistamiset ja muutokset – jotka lisäävät kapasiteettia käytettävissä olevassa ympäristössä. Ratkaisumme, kuten PDU:t, räkit ja hallintajärjstelmät, toimivat olemassa olevien asennusten kanssa.

Lisätilaa tuottavuudelle

Tila on kullanarvoista missä tahansa datakeskuksessa. Tuotteemme on suunniteltu vapauttamaan tilaa reitittämällä virtaa ja kaapeleita ylä- tai alakautta, eliminoimalla komponentteja ja kutistamalla varsinaisia tilavaatimuksia. 

 

Busway-ratkaisumme mahdollistavat sen, että voit jakaa virtaa yläpuolelta, ja järjestelmällinen kaapelinhallinta tarkoittaa helppoa asennusta ja selkeämpiä datakeskuksen kulkureittejä. PDU:mme on suunniteltu niin, että niiden profiili on matala eikä niissä ole suuria kytkimiä. Portfoliomme sallii myös tiiviimmän kaapeloinnin telineiden sisällä sekä joustavuutta laitteiden siirtämiseen ja poistamiseen, paremman ilmavirran tarjoamiseen sekä korkean suorituskyvyn laskennan hyödyntämiseen.

Erittäin saatavilla oleva UPS pitää CoSentryn ohjelmat päällä käytännössä aina

CoSentry tarvitsi suurimman mahdollisuuden saatavuuden. UPS-tuotteemme takasivat ennenkuulumattoman virran suorituskyvyn, luotettavuuden ja tehokkuuden.

Esillä olevat tuotteet & palvelut

Napsauta tuotetta tai palvelua, niin saat siitä lisätietoja.
Virranjakoyksiköt räkkiin (ePDU)
Virranjakoyksiköt räkkiin (ePDU)
Eaton 9PX UPS
Eaton 9PX UPS
Blade UPS
Blade UPS
Virranjakoyksikkö (PDU)
Virranjakoyksikkö (PDU)
Flextray-kaapeliteline
Flextray-kaapeliteline
Eaton 93PM UPS
Eaton 93PM UPS