Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Datakeskuksesi nopeammin markkinoille

Muuttuvat IT-vaatimukset tarkoittavat yhä nopeampia vasteaikoja. Olipa kyse sitten datakeskuksesta tai sähköhuoneesta, tuotteemme ja palvelumme on suunniteltu lisäämään reaktioaikaa muuttuviin IT-vaatimuksiin ja takaamaan ennustettavuutta markkinoille tuloon.

Tiivistä vasteaikoja ja minimoi käyttökatkoksia

Nykymaailmassa IT-muutokset eivät odota fyysisiä infrastruktuurin muutoksia. Salamannopea palvelu ja nopeat asennukset, joiden ylläpitokustannukset ovat yhteensä mahdollisimman alhaiset, ovat olennaisia menestyksesi osia. Tekniset asiantuntijamme voivat kiihdyttää datakeskustesi suunnittelua, rakentamista ja käyttöönottoa alhaisimmilla mahdollisilla kokonaiskustannuksilla, koska tuotteemme on suunniteltu ajallaan tapahtuviin ja virheettömiin asennuksiin.

Datakeskusten nopeampi modernisoiminen

Sen lisäksi, että tuot datakeskuksesi ajan tasalle mahdollisimman nopeasti, rakennat myös mahdollisuuksia tulevaisuuden vaatimusten hallitsemiseen. Jos pääset liikkeelle nopeasti, sijoituksesi on sen arvoinen ja voit optimoida kannattavuutesi. Tarjoamme mukautettuja ratkaisuja, jotka eivät vaaranna projektisi aikataulua. Itse asiassa me tehostamme sitä. Rakennat sitten uutta laitosta tai parannat nykyistäsi, me autamme sinua suunnittelemaan, asentamaan ja nopeuttamaan modernisointiprojektejasi. Valmiiksi testatut järjestelmämme lyhentävät tavallista läpimenoaikaa ja esivalmistetut virtajärjestelmämme, kontit jalustoinen helpottavat asennusta ja lyhentävät käyttöönottoaikaa, jolloin saat nopeammin tuottoa sijoituksellesi. 

Parhaat käytännöt vanhojen datakeskusten modernisoimiseen

Kun varojen ja omaisuuden tehokkaampi käyttö muuttuu yhä selkeämmin olennaiseksi tekijäksi IT-organisaatioissa, myös datakeskusten tilojen ja IT-prosessien suoraviivaistaminen on yhä tärkeämpää. Se on ainoa tapa ylläpitää toimita-aikaa, koordinoida monimutkaisia integroituja järjestelmiä ja ottaa luotettavasti käyttöön jaettuja resursseja.