Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Hyperskaalan datakeskus

Hyperskaalan datakeskusten maailmassa on olemassa vain yksi vakio: datan määrä kasvaa ja kasvaa, ja sinun on vastattava kysyntään. Korkean suorituskyvyn tietotekniikkavaatimusten tarkoittavat sitä, että sähkövaatimuksia varten tarvitaan superinnovatiivisia ratkaisuja.

Leikkaa hyperskaalahaasteesi osiin

Big Data jatkaa kasvamistaan. Eikä sinulla ole aikaa pitkäkestoisille rakennussykleille. Nopea skaalattavuus ja kustannustehokkuus yhdistettynä nopeaan reaktiokykyyn ja luotettavuuteen on menestyksesi ydin. Aloita suuren tiheyden vaatimusten ratkaiseminen joustavilla ratkaisuilla, jotka voidaan ottaa käyttöön nopeasti sovellustarpeidesi mukaan.

Aloita suuren tiheyden vaatimusten ratkaiseminen korkealla suorituskyvyllä

Big Data -ympäristöille ei ole olemassa parempaa yhteistyökumppania. Kokemuksellemme ei vedä vertoja kukaan ja lisäksi innovatiiviset tuotteemme tarjoavat sinulle korkean suorituskyvyn ratkaisuja suuren tiheyden sovelluksiin. UPS-järjestelmämme toimittavat vertaansa vailla olevaa virran suorituskykyä, optimaalista luotettavuutta ja skaalautuvuutta, joiden avulla voit ratkaista lisääntyvät virtavaatimukset. Edistynyt virranvalvonta- ja -mittaustuotteet varmistavat parhaan mahdollisen hallinnan ja tehokkuuden. 

Lisää tehokkuutta alhaalta käsin

Me tiedämme, että pieninkin parannus saattaa tarkoittaa suuria tehokkuusparannuksia ja säästöjä. Pienempi laitteiston jalanjälki tarkoittaa arvokkaan tilan tehokkaampaa käyttöä. Energiansäästöjärjestelmän käyttöönotto vähentää sähkönkulutusta, ja pienilläkin eroilla voi olla iso vaikutus katteisiisi. Etävalvontajärjestelmät voivat parantaa reaktioaikaa ja vähentää toimintahäiriöitä. Voimme auttaa sinua minimoimaan käyttökelvottomuusajan ja optimoimaan käyttöaikasi.

 

Joustavien ratkaisujen nopea käyttöönotto

Jos et voi ottaa ratkaisuja käyttöön tarpeeksi nopeasti, niillä ei enää ole väliä. Meidän ratkaisuissamme tulevaisuus on otettu huomioon: ne ovat joustavia, jotta käyttöönotto olisi nopeaa ja kustannustehokasta. Tuotteemme ovat modulaarisia, joten voit rakentaa niitä osista, eikä sinun tarvitse maksaa jo nyt jostain, jota tarvitset vasta myöhemmin.

 

Monet ratkaisuistamme on esisuunniteltu ja esitestattu tai esivalmistettu, jotta asennukset olisivat nopeita ja suoraviivaisia. Voimme jopa auttaa prosessin aikana sekä tarjota huoltoja, jotta toimintasi ei tarvitse koskaan pysähtyä sähkökatkosten takia.

  • Oivallukset hyperskaalan datakeskuksille

    Tutustu tietokeskuksessamme siihen, miten voit optimoida hyperskaalan datakeskuksesi
    Tutustu muihin vaihtoehtoihin

Esillä olevat tuotteet & palvelut

Napsauta tuotetta tai palvelua, niin saat siitä lisätietoja, tai käy tuotehaussamme, jos haluat tutustua kaikkiin tarjoamiimme hyperskaalan datakeskustuotteisiin.
Älykäs virranhallinta
Älykäs virranhallinta
Virranjakoyksiköt räkkiin (ePDU)
Virranjakoyksiköt räkkiin (ePDU)
Sovelluksen muotoilu, kokoaminen ja suunnitteluratkaisut
Sovelluksen muotoilu, kokoaminen ja suunnitteluratkaisut
Valmiiksi asennetut IT-laitekaapit
Valmiiksi asennetut IT-laitekaapit
Kriittiset virtasäiliöt
Kriittiset virtasäiliöt
Flextray-kaapeliteline
Flextray-kaapeliteline

Lisää sovelluksia & datakeskustyyppejä