Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Lisää datakeskusten tehokkuutta käyttöajasta tinkimättä

Datakeskusten käyttökatkos ei ole edes vaihtoehto tämän päivän hyperverkostoituneessa maailmassa. Sinä ja asiakkaasi tarvitsette käytettävissä olevan datakeskuksen, aina. Voimme auttaa sinua lisäämään virran saatavuutta ja luotettavuutta, jotta tietosi ovat aina käytettävissä ja suojattuja.

Ota kaikki irti resursseistasi paremmalla virran luotettavuudella

Hyödynnä koko omaisuuttasi ja resurssivalikoimaasi datakeskuksessasi, riippumatta sen koosta tai iästä, ja paranna tietojen saatavuutta ja suojausta. Autamme sinua ratkaisemaan ongelmat ennen kuin ne kasvavat hallitsemattomiksi, parantamaan virrankäytön tehokkuutta (PUE) ja vähentämään energian kokonaiskustannuksia. 

Ennustava ongelmanratkaisu

Parempi viestintä IT- ja laitoshallinnan välillä voi auttaa sinua hallitsemaan järjestelmän tarpeita tehokkaammin ja saavuttaa liiketoimintatavoitteitasi. Mutta sinne asti pääseminen vaatii keskittymistä tiettyyn lähestymistapaan. Autamme sinua integroimaan olemassa olevan rakennushallintasi, ohjelmistohallintasi ja mukautetut arkkitehtuurisi, jotta voit optimoida omaisuudenhallintasi, ennustavan valvonnan ja virran laatuvalvonnan. Tuloksena on vähemmän odottamattomia toimintahäiriöitä, seisokkiaikaa ja hätäkorjauksia sekä alhaisemmat kustannukset. 

Monitoroi ja paranna virrankäytön tehokkuutta

Tarkan sijaintisi käyttämän sähkömäärän toimittaminen ilman hukkaan heitettyä energiaa on melkoinen haaste. Mutta se on tarpeen, jotta virrankäyttöäsi voitaisiin tehostaa. Voimme auttaa datakeskustasi toimimaan mahdollisimman energiatehokkaasti: UPS-järjestelmämme ovat luokitukseltaan alan energiatehokkaimpia järjestelmille, jotka estävät ylijäähtymistä ja sen aiheuttamia ylimääräisiä kustannuksia. 

Energiakustannusten alentaminen

Datakeskukset käyttävät huomattavia sähkömääriä. Sähkönkäyttö todennäköisesti kaksinkertaistuu seuraavan viiden vuoden aikana, joten datakeskukset tarvitsevat innovatiivisia ratkaisuja vastatakseen energiavaatimuksiin ja niihin liittyviin kustannuksiin. Tuotteemme ja palvelumme virranjakelusta aina termiseen hallintaan ja ilmavirtausten hallintaan sekä energiakatselmuksiin asti on suunniteltu estämään energiahäviötä ja -jätettä koko prosessisi ajan. 

 

 

Zenium-yhteistyö edistää datakeskusten tehokkuutta

Autoimme nopeuttamaan Zeniumin London One -datakeskuksen rakentamista ja säästämään tärkeää datakeskuksen lattiatilaa.

Esillä olevat tuotteet & palvelut

Napsauta tuotetta tai palvelua, niin saat siitä lisätietoja.
Sähköisten kytkinten kenttäpalvelut
Sähköisten kytkinten kenttäpalvelut
Lämmönhallintajärjestelmä
Lämmönhallintajärjestelmä
Älykäs virranhallinta
Älykäs virranhallinta
Energiansäästöjärjestelmän (ESS) päivitys
Energiansäästöjärjestelmän (ESS) päivitys