Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Infrastruktuuri (harmaa alue)

Hallinnoi keskeytymättömän, korkealaatuisen energian virtaa siitä asti, kun se tulee rakennukseen, ja siihen asti, kun se päätyy palvelimiisi. Asiantuntijuutemme voi auttaa sinua saavuttamaan sopivan tasapainon kapasiteetin ja tehokkuuden välillä.

Älykkäämmän infrastruktuurin rakentaminen

Datakeskuksen infrastruktuuriin kohdistuvat vaatimukset ovat alati liikkeellä. Kun yrityksesi kasvaa ja käyttämiesi sovellusten määrä kasvaa, tarvitset enemmän energiaa niiden hallitsemiseen. Jotta varmistat yrityksesi menestyksen, pidä omaisuutesi turvassa ja alenna kustannuksia joustavalla suunnittelulla ja yksinkertaisella järjestelmänhallinnalla, jossa on yhden lähteen palvelu.

Infrastruktuurin rakentaminen tulevaisuutta varten

Pidä omaisuutesi turvassa

Olemme yhtä huolissamme turvallisuudesta kuin sinäkin. Se on itse asiassa meille niin tärkeää, että sijoitamme jatkuvasti alan tutkimukseen ja kehitykseen ja olemme alan johtajia turvallisuuteen suunnitelluissa tuotteissa ja palveluissa. Ymmärrämme mahdolliset vaarat, joita saatat kohdata, ja olemme suunnitelleet tuotteita, jotka vähentävät niitä tai joissain tapauksissa jopa eliminoivat ne. Kun teet yhteistyötä kanssamme, voit olla varma siitä, että työntekijäsi ja laitteesi ovat turvassa virransyötöstä ulostuloon asti.

Alemmat kustannukset ja suurempi joustavuus

Sinun pitäisi rakentaa mekaaninen ja sähköinen infrastruktuurisi mahdollisimman halvalla. Etkä tietenkään pysty budjettisi takia rakentamaan ylimääräistä. Voimme auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutta ja tarjoamaan suunnitelmia ja laitteita, jotka pitävät sinut joustavina. Sijoitat vain nyt tarvitsemiisi laitteisiin, mutta pysyt edelleen valmiina ottamaan käyttöön tulevia parannuksia. Avullamme voit hallita kulujasi "tarpeen mukaan" ja suoraviivaistaa IT-sijoitusprosessiasi.

Yksinkertaisempaa yhden lähteen palvelulla

Voit olla varma, että avullamme laitteesi toimivat tasaisesti ja turvallisesti. Meillä on vaadittava kokemus, jolla voimme tarjota palvelua datakeskuksesi infrastruktuuriprojektin suunnittelu-, rakennus- ja käyttöönottovaiheissa. Arvioinnista huoltoon ja asennukseen: toiminnalliset vaatimuksesi otetaan huomioon.
  • Harmaan tilan oivallukset

    Saat tietokeskuksestamme lisätietoja siitä, miten voit optimoida datakeskuksesi infrastruktuurin
    Tutustu muihin vaihtoehtoihin

Esillä olevat tuotteet & palvelut

Napsauta tuotetta tai palvelua, niin saat siitä lisätietoja, tai käy tuotehaussamme, jos haluat tutustua kaikkiin tarjoamiimme tuotteisiin, jotka sopivat datakeskuksesi infrastruktuuriin.
Eaton 93PM UPS
Eaton 93PM UPS
Sovelluksen muotoilu, kokoaminen ja suunnitteluratkaisut
Sovelluksen muotoilu, kokoaminen ja suunnitteluratkaisut
Kriittiset virtasäiliöt
Kriittiset virtasäiliöt
Alhaisen jännitteen kytkimet
Alhaisen jännitteen kytkimet
Forseer-laitoshallintaohjelmisto
Forseer-laitoshallintaohjelmisto
Muuntajat
Muuntajat

Lisää sovelluksia & datakeskustyyppejä