Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Keskikokoisen tai keskisuuren yrityksen datakeskus

Sen päätteleminne, onko datakeskuksesi nykyinen tila paras mahdollinen malli yrityksesi tietojen käsittelyyn tulevaisuudessa, on elintärkeä osa kasvuasi. Meillä on ammattitaitoa päätöstesi tukemiseen.

Datanhallinnan uudelleenmäärittelyä Big Datan maailmassa

Kun datasta tulee yhä tärkeämpää, yrityksesi on voitava luottaa datakeskukseensa. Ja jotta voit luottaa siihen, sinun on tiedettävä, onko nykyinen datakeskuksesi paras mahdollinen malli tulevaisuudessa kaltaisellesi yritykselle. Ammattitaitomme avulla voit suunnitella datakeskuksesi ja IT-toimintasi tehokkaiksi, luotettaviksi ja kustannustehokkaiksi, jotta liiketoimintasi voi jatkaa menestystään.

Verkkolähetys: Voiko DCIM hallinnoida datakeskusten infrastruktuuria?

Tämän päivän olennainen kysymys on se, voiko DCIM hallinnoida datakeskuksen infrastruktuuria kunnolla.

Käytä hyödyksesi markkinoiden laajinta portfoliota

Siruista verkkoon: me voimme auttaa sinua määrittämään ja hallinnoimaan virtajärjestelmääsi laaja-alaisella ammattitaidollamme ja tuoteportfoliollamme, jonka tuotteet toimivat yhdessä ja mahdollistavat tasaiset toiminnalliset prosessit. Virranjakelusta aina varavoimaan, kaapelien hallintaan ja valaistukseen, yhden kumppanin kanssa toimiminen vähentää projektiesi kustannuksia ja minimoi myös käyttökustannukset.

 

Sen lisäksi hyödyt kanssamme innovatiivisimmista, tulevaisuuteen keskittyvistä datakeskusmarkkinoiden asiantuntijoista, sillä olemme integroituneet johtavien virtuaalisten alustojen kanssa, joita ovat CA, VMware, Cisco, NetApp, Citrix, Microsoft, VCE, SimpliVity ja EMC. 

Tehokkuuden & luotettavuuden saavuttaminen mitattavissa olevilla tuloksilla

Datakeskuksesi tulisi olla toiminnallinen esimerkki, jossa johtavat teknologiat takaavat vertaansa vailla olevan tehokkuuden ja redundanssin mahdollisimman pienillä riskeillä ja kustannuksilla. Otamme huomioon sen, että tämä pitää sisällään myös haasteita, ja voimme auttaa sinua määrittelemään, onko uusin mahdollinen teknologia todellakin tarpeen liiketoimintastrategiasi kannalta ja validoimme sen, että sen suorituskyky peittoaa selkeästi jo olemassa olevat tavat. Autamme sinua myös ennustamaan ja perustelemaan soveltuvat takaisinmaksujaksot. 
  • Oivallukset keskisuurille ja suurille yrityksille

    Saat tietokeskuksestamme lisätietoja siitä, miten voit optimoida datakeskuksesi
    Tutustu muihin vaihtoehtoihin

Esillä olevat tuotteet & palvelut

Napsauta tuotetta tai palvelua, niin saat siitä lisätietoja, tai käy tuotehaussamme, jos haluat tutustua kaikkiin tarjoamiimme keskisuurten ja suurten yritysten datakeskustuotteisiin.
Eaton 93PM UPS
Eaton 93PM UPS
Lämmönhallintajärjestelmä
Lämmönhallintajärjestelmä
Älykäs virranhallinta
Älykäs virranhallinta
Sovelluksen muotoilu, kokoaminen ja suunnitteluratkaisut
Sovelluksen muotoilu, kokoaminen ja suunnitteluratkaisut
Valmiiksi asennetut IT-laitekaapit
Valmiiksi asennetut IT-laitekaapit
Sähkönjakeluyksikkö
Virranjakoyksikkö (PDU)

Lisää sovelluksia & datakeskustyyppejä