Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Moniasiakasjärjestelmä- ja rinnakkain asetetut datakeskukset

Moniasiakasjärjestelmädatakeskusten hallinta vaatii sitä, että otat huomioon erilaiset liiketoimintamallit. Se on monimutkaista ja liiketoimintasi riippuu siitä, pysyykö toimintasi käynnissä vuorokauden ympäri. Voimme auttaa sinua vähentämään nopeasti muuttuvan vaatimusten mukaisen IT-arkkitehtuurin sisäistä monimutkaisuutta.

Erinomainen luotettavuus & joustavuus auttavat peittoamaan kilpailijan

Monenlaiset asiakkaat tarkoittavat monenlaisia vaatimuksia. Heidän ainutlaatuisten tarpeidensa täyttäminen edistää kasvua. Voimme auttaa sinua vähentämään laitteisto-, suunnittelu- ja asennuskustannuksia ja menestymään nopeasti muuttuvalla IT-alalla. Menestyäksesi sinun on päästävä markkinoille nopeammin sellaisella datakeskuksella, joka on rakennettu tarvittavan skaalan mukaiseksi.

Valokeilassa asiakas: Zenium-datakeskukset

Pääset markkinoille nopeammin

Moniasiakasjärjestelmädatakeskuksesi on dynaaminen ja vaatii hyvän sähköisen perustan, joka tukee sen tarpeita nyt ja lisäksi mahdollistaa nopean kasvun ja muutokset. Tilaa säästävät, joustavat ratkaisut, jotka on helppo ottaa käyttöön ja joita on helppo hallita, ja portfoliollinen tuotteita ja palveluita, jotka on suunniteltu skaalautumaan modulaarisesti: me autamme sinua käsittelemään datakeskustasi integroituna järjestelmänä. Keskinäisen käytön varmistaminen alentaa kustannuksiasi ja riskejäsi ja takaa turvallisemman ympäristön yrityksesi toiminnalle. 

Laajimman mahdollisen portfolion käyttäminen

Me autamme sinua mittaamaan ja hallitsemaan virtajärjestelmääsi hyödykesyötteistä lähtöön laajalla ammattitaidollamme ja portfoliollamme. Tarjontamme sisältää virranjakelun, varavirtasuojauksen, termisen hallinnan, täyden skaalan tekniset palvelut sekä tukipalvelut ja tiedonhallintajärjestelmät. Ja kun ne kaikki integroidaan yhdeksi järjestelmäksi, portfoliomme on suunniteltu takaamaan tasaiset toimintaprosessit.

Omistajuuden kokonaiskustannusten (TCO) alentaminen innovatiivisella suunnittelulla

Kun kustannusten hallinta on elintärkeää, alempiin omistajuuden kokonaiskustannuksiin suunnitellut tuotteet ovat tarpeen. Erittäin tehokas varavirtasuojauksemme ja virranjakeluratkaisumme antavat parhaat mahdolliset säästöt: niiden tehokkuus- ja yhteensopivuusominaisuuksien, kuten syöttövirran harmoninen kokonaissärö (THD) ja korkean virran tekijä, suorituskyky on vertaansa vailla. Innovatiivinen, muuntajaton UPS:mme vähentää käytettyjä raakamateriaaleja ja alentaa rahti- ja toimintakustannuksia alentamalla jalanjälkeä merkittävästi. Lisäksi ilmavirranhallintamme ja lämmönhallintajärjestelmämme optimoivat datakeskuksesi lämpötilan ja lisäävät yksittäisen telineen kapasiteettia ja mahdollistavat CRAC-viilennyksen tehokkuuden.
  • Oivalluksia moniasiakasjärjestelmän ja rinnakkain asetettamisen yrityksille

    Saat tietokeskuksestamme lisätietoja siitä, miten voit optimoida moniasiakasjärjestelmädatakeskuksesi
    Tutustu muihin vaihtoehtoihin

Esillä olevat tuotteet & palvelut

Napsauta tuotetta tai palvelua, niin saat siitä lisätietoja, tai käy tuotehaussamme, jos haluat tutustua kaikkiin tarjoamiimme moniasiakasjärjestelmä- ja rinnakkain asetettaviin datakeskustuotteisiin.
Älykäs virranhallinta
Älykäs virranhallinta
Telinevirranjakeluyksikkö (ePDU)
Telinevirranjakeluyksikkö (ePDU)
Sovelluksen muotoilu, kokoaminen ja suunnitteluratkaisut
Sovelluksen muotoilu, kokoaminen ja suunnitteluratkaisut
Valmiiksi asennetut IT-laitekaapit
Valmiiksi asennetut IT-laitekaapit
Kriittiset virtasäiliöt
Kriittiset virtasäiliöt
Eaton 9PX UPS
Eaton 9PX UPS

Lisää sovelluksia & datakeskustyyppejä