Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Laitekaappi

Käytä tehokkaasti hyödyksesi laitekaappisi fyysinen tila, vaikka sitä ei olisikaan tarkoitettu IT-toimintaan. Me autamme sinua organisoimaan sen, suojaamaan sen ja hallitsemaan sitä.

Laitekaapin muuttaminen erittäin suorituskykyiseksi IT-järjestelmäksi

Laitekaappeja on monenmuotoisia ja -kokoisia, ja jokainen niistä on tärkeä osa IT-ekosysteemiäsi. Usein haasteena on käytettävissä olevan tilan hyödyntäminen, vaikka sitä ei olisikaan tarkoitettu IT-laitteistolle. Tehokas virran- ja kaapelinhallinta auttaa sinua varmistamaan, että tilaa käytetään tehokkaasti.

Parhaat käytännöt laitekaapillesi

Tämän valkoisen paperin avulla saat kaiken irti laitekaapistasi.

Järjestäydy

Oikea teline voi pelastaa verkkokaapelit sekalaisesta kasasta ja vapauttaa huomattaviakin määriä tilaa. Itse asiassa oikean laitteistotelineen valinta on olennainen osa IT-infrastruktuurisi yleistä terveyttä ja toimintaa.

 

Telineemme ja tukevat kaapelinhallintatuotteemme mahdollistavat tärkeiden IT-laitteistojen varastoinnin, virransyötön, hallinnan ja jäähdytyksen. Ne pitävät palvelimet, kytkimet ja varastolaitteet turvassa ja suojattuina. Ne myös lisäävät turvallisuutta ympäristöissä, joissa saatetaan säilyttää arkaluonteisia tietoja, kuten luottokortti-, pankki- tai henkilökuntatietoja.

Suojaa IT-laitteesi

Strategisesti suunniteltu verkkokaappi auttaa varmistamaan, että virtainfrastruktuurisi pysyy suojattuna, joten et koskaan jää pimeään. 

 

Voimme auttaa sinua turvallisessa ja puhtaassa virranjakelussa IT-laitteistoihisi sähkökatkosten, virtapiikkien ja jänniteongelmien aikana. Ja palvelimen kuormasuojauksen sallivan ohjelmiston avulla voimme auttaa sinua maksimoimaan käyttöaikasi, oli kyse sitten sisäisille palvelimille siirtämisestä tai pilvipohjaisesta varmuuskopioiden palauttamispaikasta.

Verkon hallintaa omalla tavallasi

Se, miten hallitset laitekaappiasi, on avaintekijä IT-toimintasi tehokkuudessa, luotettavuudessa ja käyttöajassa. Me voimme auttaa sinua hallitsemaan verkkoasi omalla tavallasi, etänä tai telinetasolla.

 

Avullamme voit tarkastella virtaverkkoasi ja kaikkia siihen liitettyjä laitteita etä-/virtuaalilaitekonsolistasi, yhdistää monia UPS-/virtatapauksia, valvoa ympäristön kosteutta ja lämpötilaa, saada välittömiä hälytyksiä ja alustaa virtuaalilaitteen siirron tai sulavan sammutuksen pidemmän sähkökatkoksen tapauksessa.

 

 

Esillä olevat tuotteet & palvelut

Napsauta tuotetta tai palvelua, niin saat siitä lisätietoja, tai käy tuotehaussamme, jos haluat tutustua kaikkiin tarjoamiimme laitekaappituotteisiin.

Valmiiksi asennetut IT-laitekaapit
Valmiiksi asennetut IT-laitekaapit
Eaton 9PX UPS
Eaton 9PX UPS
Flextray-kaapeliteline
Flextray-kaapeliteline
Eaton 93PM UPS
Eaton 93PM UPS
Älykäs virranhallinta
Älykäs virranhallinta
Virranjakoyksiköt räkkiin (ePDU)
Virranjakoyksiköt räkkiin (ePDU)

Lisää sovelluksia & datakeskustyyppejä

Datakeskustyyppi

Pienyritys

Sovellus

Palvelinhuone