Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Palvelinhuone

Suunnittele palvelinhuone, joka tukee IT-järjestelmäsi tehokasta toimintaa. Me voimme auttaa sinua luomaan suunnitelman, joka vastaa alati muuttuviin teknologiavaatimuksiin.

Palvelinhuoneet on suunniteltu tehokkaimmille ja parhaiten vastaaville IT-järjestelmille

IT-ammattilaisena osaat aina odottaa muuttuvia teknologia- ja liiketoimintatavoitteita. Et ehkä kuitenkaan tiedä, miten voit suunnitella ja tukea joustavaa palvelinhuonetilaa, joka on rakennettu tehokkaaksi ja käyttöajan kannalta optimoiduksi.

10 vinkkiä palvelinhuoneesi turvaamiseen

Vinkkejä palvelinhuoneen pitämiseen turvallisena, sijainnin valinnasta aina oikean lämpötilan määrittämiseen.

Rakennettu tehokkaaksi

Asiantuntevat insinöörimme arvioivat tavoitteesi ja kehittävät mukautetun virta-arkkitehtuurin, jonka avulla saavutat ne. Korkea teho ja skaalautuvuus tarkoittavat sitä, että IT-järjestelmäsi voi kasvaa tai kutistua, jolloin voit tehdä tarvittavat muutokset nopeasti ja kustannustehokkaasti. 

Vältä käyttökelvottomuusajat

Plug-and-play-tarjontamme nopeuttavat asennusaikoja. PDU:n telineasennus ei vaadi työkaluja,  yksinkertaistetut kaapelinhallintajärjestlmät varmistavat, että oikea säiliö päätyy oikeaan paikkaan, ilmavirran hallintaratkaisut ovat joustavia ja koska järjestelmäratkaisumme integroituvat moniin muihin IT-koteloihin, pääset alkuun silloin kuin sinun on tarkoituskin. 

Joustava suunnittelu ja avoin arkkitehtuuri

Tee muutoksia nopeasti, jotta saat IT-järjestelmästäsi juuri niin joustavan ja nopean kuin tarvitsetkin. Olet valmis vastaamaan lyhyenkin aikataulun muutosvaatimuksiin, liittyivät ne sitten jalanjälkeesi, energiankulutukseesi tai resurssiesi käyttöön. Lisäksi avoin arkkitehtuuri auttaa sinua integroitumaan olemassa olevaan jäähdytys-, virta- ja jakelulaitteistoon, jotta voit valvoa ja hallita kokonaistoimintaasi entistä paremmin.

Esillä olevat tuotteet & palvelut

Napsauta tuotetta tai palvelua, niin saat siitä lisätietoja, tai käy tuotehaussamme, jos haluat tutustua kaikkiin tarjoamiimme palvelinhuonetuotteisiin.

Flextray-kaapeliteline
Flextray-kaapeliteline
Virranjakoyksiköt räkkiin (ePDU)
Virranjakoyksiköt räkkiin (ePDU)
Valmiiksi asennetut IT-laitekaapit
Valmiiksi asennetut IT-laitekaapit
Blade UPS
Blade UPS
Älykäs virranhallinta
Älykäs virranhallinta
Eaton 9PX UPS
Eaton 9PX UPS

Lisää sovelluksia & datakeskustyyppejä