Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Pieni datakeskus

Tämän päivän datakeskeisessä maailmassa yritykset vaativat nykyään suurta suorituskykyä pieniltäkin datakeskuksilta. Me kerromme sinulle, mitä voit tehdä pienyrityksenä.

Tee enemmän vähemmällä pienyrityksesi datakeskuksessa

Tämän päivän datakeskukset vaativat suurta suorituskykyä, riippumatta yrityksesi koosta. Ja on IT-tiimin vastuulla saada kaikki toimimaan. Ota kaikki irti omaisuudestasi ja ota selvää, mitä voit saavuttaa budjettisi perusteella.

Ota kaikki irti omaisuudestasi

IT-osastolla on iso vastuu, kun puhutaan datakeskusten suorituskyvystä, mukaan lukien virtualisoinnin tuki, pilvipohjainen arkkitehtuuri ja nopeasti syntyvät teknologiat. Ammattitaitomme pitää sinut muiden edellä. Avoimen arkkitehtuurin lähestymistavan ansiosta voimme auttaa sinua integroimaan onnistuneesti varavirran suojaus- ja jakeluratkaisuja sekä tarjoamaan olennaiset ohjelmistot ja laitteistot, jotka antavat virtaa tämän päivän ja huomisen monimutkaisille tietotekniikkasovelluksille. Me voimme suunnitella järjestelmäsi toimimaan uudessa ympäristössä tai luoda rakennuspalikoita, jotka toimivat olemassa olevan laitteiston kanssa ja pidentävät sen käyttöikää.

Käyttöaika- ja tehokkuustavotteiden mahduttaminen budjettiin

Tilarajoitukset, taloudelliset rajoitteet, vanhenevat laitteistot, liiketoiminnan muuttuvat prioriteetit ja kutistuvat aikataulut ovat arkipäiväisiä haasteita. 

 

Yhteistyökumppanuutemme datakeskusalan johtavien innovaattorien, kuten EMC:n, HP:n, IBM:n, Dellin, Ciscon ja Microsoftin kanssa varmistavat sen, että tiedät mikä on mahdollista tänään ja mitä voit tehdä huomenna. Me autamme sinua tunnistamaan tarpeesi ja toteutamme ne sitten tarpeidesi ja budjettisi mukaan. Esisuunnitellut ja -testatut järjestelmät helpottavat ja nopeuttavat prosessia. Tuote- ja palveluvalikoimamme avulla voit olla varma, että IT-järjestelmäsi tarjoavat liiketoimintasi vaatimaa tehokkuutta, luotettavuutta ja joustavuutta. 

  • Näkymiä pienyrityspuolelle

    Saat osaamiskeskuksestamme lisätietoja siitä, miten voit optimoida pienyrityksesi datakeskuksen
    Tutustu muihin vaihtoehtoihin

Esillä olevat tuotteet & palvelut

Napsauta tuotetta tai palvelua, niin saat siitä lisätietoja, tai käy tuotehaussamme, jos haluat tutustua kaikkiin tarjoamiimme pienyritysten datakeskustuotteisiin.
Valmiiksi asennetut IT-laitekaapit
Valmiiksi asennetut IT-laitekaapit
Eaton 9PX UPS
Eaton 9PX UPS
Blade UPS
Blade UPS
Flextray-kaapeliteline
Flextray-kaapeliteline
Älykäs virranhallinta
Älykäs virranhallinta
Virranjakoyksiköt räkkiin (ePDU)
Virranjakoyksiköt räkkiin (ePDU)

Lisää sovelluksia & datakeskustyyppejä