Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Auttaa maksajia käsittelemään turvallisesti potilastietoja

Muuttuva teknologiaympäristö antaa enemmän mahdollisuuksia hyödyntää suuria data-analyysejä, jotka parantavat potilaskokemusta. Turvallisten, luotettavien ja säädösten mukaisten datakeskusten avulla voit saavuttaa kustannustavoitteet.

Vastaa tietojen jakamisen ja hallinnan haasteisiin

Osittain terveydenhuoltouudistuksesta johtuva huomattavasti avoimempi hinnoittelu, kilpailu ja kasvava kustannustaso merkitsevät sitä, että sinun on saavutettava hinnoitteluetuja, kun rakennat huomattavaa jäsenkantaa ja vakaita palveluntarjoajaverkostoja. Voimme auttaa sinua parantamaan potilaskokemusta datakeskusten tehokkaalla ja luotettavalla virranhallinnalla.

Turvalliset tiedot ja määräysten mukaisuus

Monissa hoito-organisaatioissa liiketoiminta on riippuvainen datakeskuksen kunnosta. Jotta voit optimoida toiminnot, sinun on pidettävä kriittiset laitteet jatkuvasti toiminnassa, vähennettävä jäähdytyskustannuksia, mukauduttava kasvaviin tehotarpeisiin ja pysyttävä ajan tasalla etävalvonnan ja -hallinnan avulla.

Voimme auttaa sinua tarjoamaan turvallisia, luotettavia, yhteensopivia ja toisiinsa yhdistettyjädatakeskuksia, jotka noudattavat terveydenhuollon säätelyn fyysisiä ja teknisiä standardeja ja käyttävät suuria data-analyysejä parantaakseen potilaskokemusta ja väestön terveyttä ja saavuttaakseen terveydenhuollon kustannusten rajoittamiseen liittyvät tavoitteet. 

Terveiden toimintojen varmistaminen MultiPlanille

Suuri riippumattomien, verkkopohjaisten kustannustenhallintaratkaisujen toimittaja tarvitsi ratkaisun, joka kykenee suojaamaan yli 1 000 palvelinta datakeskuksessa. He kääntyivät meidän puoleemme.

Esillä olevat tuotteet & palvelut

Napsauta tuotetta tai palvelua, niin saat siitä lisätietoja, tai käy tuotehaussamme, jos haluat tutustua kaikkiin tarjoamiimme terveydenhuoltoalan tuotteisiin.

Automaattinen siirtokytkin
Automaattinen siirtokytkin
Mikroverkkoenergiajärjestelmät
Mikroverkkoenergiajärjestelmät
4D-tukijärjestelmä
4D-tukijärjestelmä
Sähkönjakelu IT-laitteille
Sähkönjakelu IT-laitteille
Henkilöturvallisuus- ja joukkotiedotusratkaisut
Henkilöturvallisuus- ja joukkotiedotusratkaisut
Ennakoiva tehonvalvontaohjelmisto
Ennakoiva tehonvalvontaohjelmisto