Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Sähkönsyöttö terveydenhuollon IT-järjestelmille

Varmista EMR-järjestelmien luotettavuus ja saatavuus ja tee henkilökohtaisesta terveydenhuollosta mahdollista käyttämällä pilvipohjaista tiedonjakamista eri lähteiden välillä.

Suojaa tietosi ja estä käyttökatkokset

Potilastietojen jakamisessa, tallentamisessa ja suojaamisessa keskeytymätön energiansaanti on elintärkeää. Voimme auttaa sinua hallitsemaan datainfrastruktuuriasi, jotta voit vastata kasvavaan tietojenkäsittelyn tarpeeseen, varmistaa järjestelmän käyttöajan ja suojata potilastietojen yksityisyyttä ottamalla kokonaisvaltaisen lähestymistavan energianhallintaan.

Suojaa ja jaa tietoja tehokkaammin

Sähköisten potilasasiakirjojen (EMR) järjestelmien luotettavuuden ja saatavuuden korkea laatu mahdollistavat potilaiden ja lääkäreiden maailmanlaajuisen pääsyn tietoihin milloin ja missä tahansa, unohtamatta tietosuojaa. Kattavan strategian avulla, joka yhdistää datakeskuksen verkkokaappiin, tiedot kulkevat välittömästi vuoteen viereisistä monitoreista kunkin potilaan tietokoneistettuihin terveystietoihin.

Voimme auttaa sinua ottamaan kokonaisvaltaisen lähestymistavan energianhallintaan tukemalla terveystietojen tallentamista, jakamista ja analysointia. Noudatat määräyksiä, kun varmistat potilaiden yksityisyyden suojan pitämällä huolta turvallisuudesta. Hallitse tehokkaammin sähköntarvettasi sähköjärjestelmien etävalvonnalla, tunnista energiatehokkuusmahdollisuudet reaaliaikaisten ja aikaisempien sähkötietojen avulla ja varmista, että datakeskuksesi on riittävän joustava skaalautumaan helposti (ja kustannustehokkaasti) vastaamaan tulevaa kasvua.

Potilaat ovat riippuvaisia käyttöajasta

TriRivers, terveydenhuollon tietotekniikkaorganisaatio, halusi perustaa helposti skaalautuvan ja monta energialähdettä käyttävän keskitetyn sähköjärjestelmän säilyttääkseen sähköisiä terveystietoja.

Esittelyssä olevat tuotteet ja palvelut

Napsauta tuotetta tai palvelua, niin saat siitä lisätietoja, tai käy tuotehaussamme, jos haluat tutustua kaikkiin tarjoamiimme terveydenhuoltoalan tuotteisiin.
Automaattiset siirtokytkimet
Automaattiset siirtokytkimet
Rakennuksen tietomallintaminen
Rakennuksen tietomallintaminen
Generaattorin pikaliitäntäturvakytkin
Generaattorin pikaliitäntäturvakytkin
Foreseer-virranvalvontaohjelmisto
Foreseer-virranvalvontaohjelmisto
Generaattorin pikaliitäntäkytkintaulut
Generaattorin pikaliitäntäkytkintaulut
Valaistus ja kuormituksen hallinta
Valaistus ja kuormituksen hallinta