Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Energian ylläpito kuvantamislaitteissa ja laboratorioissa

Suojaa herkkiä diagnostisia kuvantamislaitteita, analyyttisiä instrumentteja ja laboratoriolaitteita seisauksilta, korjauksilta ja ennenaikaiselta korvaamiselta samalla kun ylläpidät luotettavaa ja tehokasta sähkönsaantia tärkeisiin rakennusjärjestelmiin.

Suojaa koneesi suorituskyky päätöksenteon tukivälineillä

Sinun on jaettava turvallisesti ja virheettömästi laadukkaita kuvantamis- ja diagnostiikkatietoja samalla kun hallitset laitteiden herkkyyttä ja huolehdit, että määräyksiä noudatetaan. Voimme auttaa sinua keskittymään potilaskokemukseen varmistamalla laitteiden ja viestinnän luotettavuuden.

Pidä laboratoriot toiminnassa

Monissa kuvantamis- ja laboratoriolaitoksissa luotettavan energiansaannin varmistaminen tarkoittaa herkkien, potilaille elintärkeiden laitteiden suorituskyvyn takaamista, potilaiden ja henkilökunnan tarvitseman hygieenisen ympäristön suojelua, sekä kokeiden ja toimenpiteiden nopeaa ja turvallista suorittamista.

Tuotteemme ja palvelumme auttavat suojaamaan herkkiä diagnostisia lääketieteellisiä kuvantamislaitteita (kuten TT-skannereita ja magneettikuvauslaitteita) seisauksilta, korjauksilta ja ennenaikaiselta korvaamiselta, ja samalla auttavat toimittamaan energiaa luotettavasti ja tehokkaasti laboratorioihisi. Lisäksi LED-valaistusratkaisumme ovat helposti puhdistettavia ja pölyttömiä, mikä auttaa sinua saavuttamaan huippuluokan optisen suorituskyvyn, jota vaaditaan erittäin hygieenisissä tiloissa.

Pidetään TT-skannerit käynnissä

Asentajat tarvitsivat keinon korvata röntgenputket lääketieteellisissä kuvantamislaitteissa minimoiden jäähdytysnestevuotojen riskit ja seuraukset. Löysimme vastauksen.

Esittelyssä olevat tuotteet ja palvelut

Napsauta tuotetta tai palvelua, niin saat siitä lisätietoja, tai käy tuotehaussamme, jos haluat tutustua kaikkiin tarjoamiimme terveydenhuoltoalan tuotteisiin.
Huoneohjain
Huoneohjain
Fifth Light -valaistuksenohjausteknologia
Fifth Light -valaistuksenohjausteknologia
Henkilöturvallisuus ja joukkotiedottaminen
Henkilöturvallisuus ja joukkotiedottaminen
Rakennuksen tietomallintaminen
Rakennuksen tietomallintaminen
Generaattorin pikaliitäntäturvakytkimet
Generaattorin pikaliitäntäturvakytkimet