Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Tehokkuus ja käyttöaika biotieteissä

Varmista jatkuva käyttöaika pitämällä huoli, että valmistusprosessi saa jatkuvasti energiaa, ja pidä samalla hygieeniset tilat hyvin valaistuina ja pölyttöminä. 

Ylläpidä ja tehosta tuottavuutta ja vaatimusten noudattamista

Markkinoilla, jotka ovat herkkiä sähkön epävakauksille ja joilla kilpailu kiristyy, riskien vähentäminen on tärkeää. Suorituskyvyn optimointi tarkoittaa, että voit keskittyä pääsemään nopeammin markkinoille ja samalla noudatat määräyksiä ja ylläpidät tuotteiden laatua ja turvallisuutta. Tuotteemme ja palvelumme auttavat varmistamaan laitteidenne ja laitoksenne energiansaannin luotettavuuden ja turvallisuuden.

Ylläpidä lääkevalmisteiden kestävyyttä

Monille biotiedeorganisaatioille energiansaannin varmistaminen tarkoittaa, että voitte jatkaa elämiä pelastavien lääkkeiden kehittämistä turvallisessa työympäristössä. Innovaatiomme voivat auttaa takaamaan jatkuvan käyttöajan ja auttavat teitä ylläpitämään tuotteen kestävyyttä varmistamalla, että valmistusprosessin aikana sähkö ei katkea, suojellen tieteellistä työtänne ja tuotteidenne matkaa markkinoille. 

Autamme teitä noudattamaan tiukkoja valtiollisia säännöstöjä tarjoamalla tutkimus- ja kehitystoiminnallenne aktiivisia energianhallintaratkaisuja tehokkaaseen tuulettimien ohjaukseen, varustamalla laitoksesi suodatusjärjestelmillä käytettäväksi varhaisessa diagnoosissa, ennaltaehkäisyssä sekä eri sairauksien hoidossa, ja mahdollistamalla jatkuvan käyttöajan ja tuottavuuden, jotta voitte jatkaa tärkeää työtänne lääkkeiden kehittämisen parissa. 

UPS sopii täydellisesti laboratorioympäristölle

Ailahdus energiansaannissa vahingoitti Array BioPharman herkkää laitetta ja teki sen käyttökelvottomaksi viikoiksi. Tuotteemme tarjosi ratkaisun.

Esittelyssä olevat tuotteet ja palvelut

Napsauta tuotetta tai palvelua, niin saat siitä lisätietoja, tai käy tuotehaussamme, jos haluat tutustua kaikkiin tarjoamiimme terveydenhuoltoalan tuotteisiin.
Automaattiset siirtokytkimet
Automaattiset siirtokytkimet
Rakennuksen tietomallintaminen
Rakennuksen tietomallintaminen
Generaattorin pikaliitäntäturvakytkin
Generaattorin pikaliitäntäturvakytkin
Foreseer-virranvalvontaohjelmisto
Foreseer-virranvalvontaohjelmisto
Generaattorin pikaliitäntäkytkintaulut
Generaattorin pikaliitäntäkytkintaulut
Valaistus ja kuormituksen hallinta
Valaistus ja kuormituksen hallinta