Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Älykkäämpää, tehokkaampaa ja potilaslähtöisempää terveydenhuoltoa

Energiaa terveydenhuollolle ihmishenkien turvaamiseksi

Teknologia on keskiössä nykypäivän potilaskeskeisen hoidon uskomattomissa edistysaskeleissa. Tuotteemme ja palvelumme auttavat vähentämään energian kokonaiskulutusta, optimoimaan energiankäyttöä ja takaamaan uusien innovaatioiden hyödyt.

Varmista, että olennaisilla sähköjärjestelmillä ja tietopalveluilla on aina energiaa

Terveydenhuollon organisaatiot tarvitsevat turvallista, luotettavaa ja kestävää energiaa potilaiden laadukkaaseen hoitoon, tietojen turvalliseen käsittelyyn ja tulevan kasvun vastaanottamiseen. Autamme varmistamaan, että toiminnallasi on kysyntää vastaava energia.

Maksimoi energiansäästö, jotta voit keskittyä kliinisen hoidon investointeihin

Kun terveydenhuollon laitoksesi pienentää käyttökustannuksia, voit kohdistaa investoinnit potilaiden hoitoon. Autamme sinua siirtymään kattavaan lähestymistapaan sähköjärjestelmässäsi reaaliaikaisen energianhallinnan avulla.

Varmista potilaiden, vierailijoiden ja henkilökunnan mukavuus ja turvallisuus

Huolehdi kaikista paikallaolijoista pitämällä heidän olonsa mukavana ja turvallisena. Valaistus- ja kytkentälaitteidemme avulla voit maksimoida turvallisuuden ja mukavuuden laitoksessasi ja pitää potilaasi, vierailijasi ja työntekijäsi kaukana mahdollisista terveys- ja turvallisuusriskeistä.

Tue oikea-aikaisella projektirakentamisella terveydenhuollon kapasiteettitarpeita

Pidä projektisi aikataulussa ja budjetissa koko sen elinkaaren ajan. Tuotteemme, palvelumme ja projektijohtamisen asiantuntemuksemme auttavat vähentämään riskejä ja hillitsemään kustannuksia, jotta sinä pysyt toiminnassa aikataulun mukaisesti.

Esillä olevat oivallukset