Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Lämmitys, jäähdytys ja puhdas ilma

Täydellisen ympäristön tarjoaminen on olennaisen tärkeää toimistoissa ja tuotantolaitoksissa. Se on edellytyksenä tuottavuudelle, tuotteiden laadulle ja terveelliselle työympäristölle.

Ympäristön hallinta lisää tuottavuutta ja mukavuutta

Tuotantoprosesseissa lämmitys ja jäähdytys voivat olla välttämättömiä tuotteen laadun ja turvallisuuden takaamiseksi. Näin on esimerkiksi ruoan varastoinnissa. Toimistoissa ja julkisissa rakennuksissa, kuten ostoskeskuksissa, ympäristön lämmitys ja jäähdytys tarjoavat mukavuutta, mutta ne ovat myös terveyden ja turvallisuuden kannalta oleellisia tekijöitä.

Energiatehokkaat LVI-järjestelmät suunnittelusta käyttöön

Nopeussäätöisten tuuletus- ja jäähdytysvaihtoehtojen on osoitettu tarjoavan erinomaiset elinkaarikustannukset erilaisissa projekteissa. Sovellukset voidaan rakentaa suorakäynnistimillä (DOL), esimerkiksi älykkäällä PKE-moottorinsuojakatkaisijalla, tai sähkökäytöillä, kuten PowerXL DG1, jolla on alan alhaisin energiankulutus. Suunnittelu- ja käyttöönottovaiheissa älykäs SmartWire-DT-johdotusjärjestelmä voi myös auttaa lyhentämään merkittävästi projektiin käytettyä aikaa ja pienentämään asennuskustannuksia.

Kytke pistorasiaan! Säästä energiaa ja hanki näkemystä datan avulla

Kun yliopiston poistoilmajärjestelmä oli uusittava, niin Eatonin kaksinopeuksinen ratkaisu kulutti vähemmän energiaa sekä tarjosi analysoitavaa dataa ja paransi käyttöaikaa.

Savun poistaminen ennenkuin kukaan loukkaantuu

Kun savu on havaittu ja ihmishenget ovat vaarassa, luotettava ilmanpoisto muuttuu kriittiseksi. Palotilan ansiosta PowerXL DG1 -taajuusmuuttaja toimii myös olosuhteissa, joissa muut laitteet lakkaavat toimimasta. Vaikka kyseessä olisikin aiheeton hälytys, taajuusmuuttaja maksaa itsensä takaisin normaalissa käytössä vähentämällä laitoksen hiilijalanjälkeä vertaansa vailla olevalla energiatehokkuudella.

Ilmanpoistoa ja -vaihtoa silloin, kun sitä tarvitaan

Saksassa toimiva Schneider Feuerschutz otti alkusammutusjärjestelmässään PowerXL DG1 -taajuusmuuttajan käyttöön, minkä jälkeen se on pystynyt optimoimaan kustannukset käyttämällä pienempiä generaattoreita ja yksinkertaistamalla koko järjestelmää.

Tuotteita & palveluita

Operointipaneeli HMI/PLC
Operointipaneeli HMI/PLC
easyE4
Ohjelmoitava rele
Litteä etuosa
Painikkeet ja merkkilamppukalusteet
PowerXL
Taajuusmuuttajat
Moottorinsuojakatkaisija
DG1
Yleiskäyttöiset taajuusmuuttajat
eaton-digital-rcd
Vikavirtasuojakatkaisija
eaton-digital-circuit-breaker
Vikavirtasuojakatkaisija
  • Huolto- ja tukipalvelut

    Ota yhteyttä palvelutiimiimme tai kumppaneihimme, näin pääset myös käsiksi teknisiin dokumentteihin, työkaluihin ja koulutukseen.
    Palvelut koneen rakentajille