Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Vaatimuksena tehokas ja luotettava toiminta

Nykypäivän maatalousyritysten on oltava erittäin tehokkaita tuotantolaitoksia, jotta  ne pystyvät vastaamaan markkinoiden globaaliin dynamiikkaan. Teknisten laitteistojen luotettava toiminta on kilpailukyvyn kulmakivi.

Tuoreet raaka-aineet ja täydellinen lopputulos, joka kerta

Kasvien kasvattaminen ja eläinten hoitaminen vaativat erityistä huolellisuutta parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Kosteuden hallinnan ja ilmanvaihdon, ravinnon, vedenjakelun, valaistukseen, puhdistuksen, kuljetuksen ja varastoinnin on toimittava päivittäin ympäri vuorokauden tuoreiden tuotteiden takaamiseksi ja sadon varmistamiseksi kauden päätteeksi. Luota maatalousalan kokemukseemme ja optimoi prosessit

Luotettavat toiminnot alusta alkaen

Sadonkorjuun jälkeen esimerkiksi kuivauksen, kuljetuksen tai säilytyksen kaltaiset prosessit on voitava suorittaa sujuvasti, jotta voidaan valmistaa turvallisia lopputuotteita. Eläinsuojissa on oltava valaistus-, ilmanvaihto- tai automaattiset ruokintajärjestelmät, jotta tuotantoeläimille ei aiheudu haittaa. Uuden laitteiston käynnistäminen tai sähköjärjestelmien jälkiasennus ei saa aiheuttaa toimintahäiriöitä. Luota kokemukseemme koko sähköjärjestelmän sovellussuunnittelussa. Asiantuntijamme ja kumppanimme integroivat taajuusmuuttajat, moottorinohjauksen, käyttöliittymäpaneelit ja ohjelmoitavat logiikat sekä älykkään SmartWire-DT-johdotusjärjestelmämme yhteen sovellukseen, joka lyhentää asennusaikaa ja pienentää asennuskustannuksia sekä takaa luotettavan suorituskyvyn heti ensimmäisestä käynnistyksestä alkaen.

Saumaton ja läpinäkyvä viljankäsittely

Feerum S.A. on yksi suurien viljamäärien käsittelyn asiantuntijoista Puolan markkinoilla. Voidakseen varmistaa jatkuvan toiminnan ja tietojen avoimuuden se valitsi Eatonin suunnittelemaan ja rakentamaan sähkökaappinsa.

Kestävä sadonkäsittely

Kun vihannekset tai hedelmät ovat kypsiä, ne on toimitettava mahdollisimman nopeasti jakelijoille ja kuluttajille. Sähköä ja vettä edellyttävissä prosessin vaiheissa, kuten pesussa, toiminnan on oltava luotettavaa. Suojaus- ja moottorinohjauslaitteemme auttavat pitämään toiminnan käynnissä vaativissakin olosuhteissa, jotta maatalousyritykset voivat toimittaa satonsa tuoreena ja puhtaana ajoissa.

Vihannesten peseminen tehokkaasti ja turvallisesti

Taajuusmuuttajat auttavat vähentämään energiankulutusta, mutta ne voivat myös vaikuttaa haitallisesti sähköisiin suojalaitteisiin. König Sondermaschinen rakensi Eatonin tuotteilla sekä tehokkaan että turvallisen koneen sadon pesemiseen.

Liikkuvien erikoiskoneiden tukena

Maataloustraktoreiden hydrauliyksiköiden ja sähkölaitteiden avulla toimitetaan energiaa liitettyihin erikoistyökaluihin ja -lisävarusteisiin ja ohjataan niitä. Molempien tekniikoiden asiantuntijana voimme auttaa järjestelmäintegroijia toimittamaan kestäviä ja tehokkaita ratkaisuja, kuten kehittämään IIoT-liitettävyysratkaisuja, joiden avulla tietoja voidaan käyttää. Tämä auttaa parantamaan tuottavuutta ja pienentämään ylläpitokustannuksia.

Esittelyssä olevat tuotteet ja palvelut

Käyttöliittymä / ohjelmoitava logiikka
Käyttöliittymä / ohjelmoitava logiikka
easyE4
Ohjausrele
SmartWire-DT
SmartWire-DT
Taajuusmuuttajat
Taajuusmuuttajat
Digitaalinen virrankatkaisin
Digitaalinen virrankatkaisin
Moottorin suojakatkaisija
Ergonomisten ohjauspiirien valikoima, RMQ Titan
Painike
Digitaalinen virrankatkaisin
Digitaalinen virrankatkaisin
Hydrauliikkatuotteet
Hydrauliikkatuotteet
  • Huolto ja tuki

    Ota yhteyttä huoltotiimeihimme tai kumppaneihimme, niin saat käyttöösi suunnitteludokumentaation, työkalut ja koulutuksen.
    MOEM-palvelut