Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Energiatehokkaamman koneen suunnittelu

Hiilijalanjäljen pienentäminen ja tuoton lisääminen

Suurimmalle osalle yrityksistä yksi tärkeimmistä tavoitteista tällä hetkellä on energiankulutuksen vähentäminen. Edut ovat ilmeisiä. Energiankulutusta vähentämällä pienennetään sähkölaskua, vältetään ylimääräisiä energian käyttöön liittyviä maksuja, voidaan saada valtiolta etuuksia ja suojellaan ympäristöä. Tutustu, miten tuotteemme ja palvelumme auttavat pienentämään yrityksesi hiilijalanjälkeä ja lisäämään tuottoa.

Energiatehokkaiden moottoreiden käynnistäminen ja suojaaminen

Monissa sovelluksissa energiatehokkaat moottorit voivat auttaa vähentämään koneen tai prosessin kokonaisenergiankulutusta. Koska energiatehokkaan moottorin syöksyvirta on suuri tavalliseen asynkronimoottoriin verrattuna, joissakin sovelluksissa vakiomoottori voi olla kustannustehokkaampi vaihtoehto. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean moottorin ohjauslaitteen ja vähentämään koneen ja sovelluksen energiankulutusta.

Energiankulutuksen vähentäminen hydraulisovelluksissa

Hydraulisissa tai muissa pumppusovelluksissa voimansiirron muokkaamisella voidaan saavuttaa huomattavasti suurempi energiansäästö kuin pelkällä sähkömoottorin optimoinnilla. Kun vakionopeuksiset pumppusovellukset muunnetaan älykkäiksi vaihtuvanopeuksisiksi hydrauliyksiköiksi (HPU), voidaan energiaa säästää jopa 70 %. Olemme yksi harvoista maailmanlaajuisista sähkö- ja hydrauliikkakomponenttien toimittajista ja voimme auttaa sinua suunnittelemaan järjestelmän, joka parantaa tuloksiasi.

Lue lisää siitä, miten autamme ratkaisemaan vaikeimmat koneen sähkönhallintahaasteet