Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Lisää tuotantoa ja tehokkuutta älykkäästi

Lähes täysin automatisoidussa ympäristössä tarvitaan koneita, jotka takaavat korkean suorituskyvyn ja tarkan ohjauksen luotettavasti, tehokkaasti ja turvallisesti. Maailmanlaajuisten markkinoiden paineet ja vaativat toimitusa Maailmanlaajuisten markkinoiden paineet ja vaativat toimitusaikataulut edellyttävät erityisesti kompakteilta pakkauskoneilta joustavuutta ja taloudellista suunnittelua.

Taloudellinen rakenne ja lisäominaisuudet parantavat kilpailukykyä

Lyhyemmät tuotejaksot. Tiukat tuotantovaatimukset. Vaativat toimitusaikataulut. Koneiden rakentaminen täysin automatisoidulle ympäristölle on erittäin monimutkaista. Se vaatii asiantuntemusta ja tarkkaa työvaiheiden koordinointia, jossa yhdistyy kaikki aina ruiskuvalukoneista pakkauskoneisiin. Koneiden on tuotettava suuria määriä ja oltava silti erittäin joustavia tuotevaihtojen osalta. Tarkka ohjaus, luotettavuus, tehokkuus ja turvallisuus ovat välttämättömiä edellytyksiä tämän päivän johtaville ja maailmanlaajuisille valmistajille. 

Erityisesti pienien koneiden segmentissä taloudellinen suunnittelu ja lisäarvon tuottaminen ovat kilpailukykyä parantavia tekijöitä. Markkina-aseman parantaminen on tärkeää pakkausalan yrityksille ja yhtenä keinona on lyhentää tuotejaksoja, mikä auttaa noudattamaan haastavia toimitusaikoja.

Seuraava pakkauskoneesi: älykäs, joustava ja yhdistettynä verkkoon

Pakkauskoneiden on nykyään oltava älykkäitä ja verkossa, jotta ne voisivat antaa käyttäjälle arvokasta tietoa tuottavuuden ja käytettävyyden parantamiseksi. Käyttämällä älykkäitä ohjauslaitteitamme, joissa on integroitu sensing-toiminto ja älykäs SmartWire-DT-liitäntäjärjestelmä, saat tarvitsemasi älykkäät toiminnot samalla, kun tuotantokustannukset pienenevät ja tuotteet saadaan nopeammin markkinoille. 

Kompaktit ja hydrauliset järjestelmät pienentävät koneen kokoa, nopeuttavat valmistusprosessia ja minimoivat virheet. Kestävät letkut ja ennakoivat valvontajärjestelmät ehkäisevät vikoja ennen niiden syntymistä. Reaaliaikainen valvonta ja tietojen läpinäkyvyys auttavat sinua hallitsemaan energiaa tehokkaasti ja ennakoivasti. Anna sovelluspuolen tukitiimimme yhdistää laitteesi IIoT:hen ja tarjota arvokkaita tietoja toiminnallesi. 

Laadukkaampaa tietoa – pienemmät tuotantokustannukset

Tutustu, miten Eatonin kehittynyt SmartWire-DT-järjestelmä auttoi Brasilian johtavaa pakkauskoneiden valmistajaa vähentämään tuotantokustannuksia vaarantamatta suorituskykyä, monipuolisuutta tai luotettavuutta.

Esittelyssä olevat tuotteet ja palvelut

Kontaktorit
Kontaktorit
Valopylväs
Valopylväs
SmartWire-DT
SmartWire-DT
Taajuusmuuttaja
Taajuusmuuttaja
Moottorinsuojakatkaisija
Pehmokäynnistin
Pehmokäynnistin
Interface-module-for hydraulic-valves-with-smartwire-dt
Hydraulimoduulit (IP65)
eaton-digital-rcd
Digitaalinen vikavirtasuoja
  • Huolto- ja tukipalvelut

    Ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiin tai kumppaneihimme, näin pääset myös käsiksi teknisiin dokumentteihin, työkaluihin ja koulutukseen.
    Palvelut koneen rakentajille