Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Tulevaisuuden kestävää koneenohjausta ja -käyttöä

Odotukset ylittävää suunnittelua seuraavan sukupolven koneille

Koneen valmistajana tai käyttäjänä odotat olevasi täysin hallinnassa. Koneiden käyttöliittymien on oltava mukautuvia, intuitiivisia ja verkkoon yhdistettäviä – aivan kuten kotona käytettävät laitteet. Voimme auttaa sinua lyhentämään markkinoille pääsemiseen kuluvaa aikaa ja vähentämään käyttökuluja suorituskyvystä tinkimättä. Tutustu siihen, miten tuotteemme on suunniteltu helpottamaan koneen käyttöä ja hallintaa.

Seuraavan sukupolven koneiden käyttö

Käyttöliittymä on koneen kasvot – sen on annettava hyvä vaikutelma. Se on ensimmäinen kosketuksesi koneeseen, kun haluat ohjata sitä tai saada tietoja sen tilasta. Digitaalisessa ympäristössä nykyaikaisissa kosketuspaneeleissa älykkäät ja liitettävät merkkivalot sekä painikkeet ovat entistä tärkeämpiä tietojen keräämisessä ja diagnostiikassa. Lisäksi niiden integroiminen omaan IT-verkkoosi on oltava helppoa. Ensivaikutelman luomisessa muotoilulla on väliä. Tuotteidemme ergonominen, houkutteleva ja toimiva muotoilu tekee koneen toiminnoista intuitiivisempia ja tehokkaampia. 

Lisää uusia toimintoja pienikokoisiin ja keskisuuriin sovelluksiin

Asiat muuttuvat. Perinteisesti monia pienikokoisia ja keskisuuria sovelluksia piti käyttää tavallisilla ohjelmoitavilla logiikoilla, sillä ohjelmoitavat releet eivät olleet riittävän joustavia. Nykyiset uuden sukupolven ohjelmoitavat releet on suunniteltu vähentämään käyttöönottoaikaa ja koneen elinkaarikustannuksia. Ne tarjoavat lisää joustavuutta useampien I/O-liityntöjen ja nopean ethernet-yhteyden ansiosta sekä enemmän mahdollisuuksia sovellusohjelmoinnissa, johon sisältyy ST-ohjelmointikieli. Miksi käyttää logiikoita, kun homman hoitavat nykyaikaiset intuitiiviset, helppokäyttöiset ja taloudelliset ohjelmoitavat releet?

Lue lisää siitä, miten autamme ratkaisemaan vaikeimmat koneen sähkönhallintahaasteet

Tietoja osaamiskeskuksestamme