Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Koneen ohjaus materiaalinkäsittelysovelluksissa

Tehtaiden ja jakelukeskusten materiaalinkäsittelylle ja logistiikkajärjestelmille tarkoitettujen ohjausjärjestelmien on tarjottava paras mahdollinen ylivoimainen joustavuus. Käyttämällä tuotteita, jotka on suunniteltu modulaarisiksi ja nopeasti asennettaviksi, voit olla varma, että tuotteesi toimii luotettavasti.

Modulaariset materiaalinkäsittelyjärjestelmät

Riippumatta siitä, ovatko materiaalinkäsittely- tai kuljetusjärjestelmät lentoasemilla, varastoissa, tuotantolinjalla tai soran erotuslaitoksessa, ne ovat usein päivittäisten toimintojesi elinehto. Materiaalinkäsittelyjärjestelmät ovat yhä monimutkaisempia ja niitä muutetaan usein. Voimme auttaa sinua suunnittelemaan ja rakentamaan älykkäitä ja modulaarisia järjestelmiä, joita on helppo käyttää ja huoltaa. Samalla voit pitää lupauksesi toimitusaikojen suhteen.

Modulaarisuus matkatavaroiden käsittelyssä ja korkean profiilin varastoissa

Kuljettimen mekaanisten elementtien – moottorin, vaihteiston ja moottorinsuojakatkaisijan tai taajuusmuuttajan – rakentamisesta modulaarisiksi on tullut vakiokäytäntö materiaalinkäsittelyjärjestelmissä. Teemme yhteistyötä maailman johtavien matkatavaroiden käsittely- ja varastointiyritysten kanssa. Hajautetut taajuusmuuttaja- ja suojausteknologiat toimittavat matkatavaroita ja materiaalia ajallaan kaikkialla maailmassa. Nopea ja helppo toteutus, älykäs kommunikointi ja huoltamisen helppous auttavat käyttäjiä ympäri maailmaa pitämään järjestelmät käynnissä.

Varsovan Chopinin lentokentällä toimitetaan matkatavarat ajoissa

Varsovan lentokentän terminaalissa 1 Eatonin modulaarinen Rapid Link -käynnistysjärjestelmä kuljettaa jopa 1 800 laukkua tunnissa - juuri ajoissa seuraavalle lennollesi.

Modulaarisuus tuotannon logistiikassa ja pienissä varastoissa

Hajautetuilla ohjausyksiköillä varustettujen modulaaristen materiaalinkäsittelyjärjestelmien ainutlaatuiset edut koskevat myös pieniä asennuksia. EasyE4-ohjelmoitava rele on suunniteltu tähän tarkoitukseen. Se voidaan yhdistää älykkäisiin moottorinsuojakatkaisimiin kuten PKE:hen tai PowerXL DG1:n tyyppisiin taajuusmuuttajiin, joiden avulla moottorin ohjaus ja tietojen käsittely on tehokasta järjestelmän seisokkien vähentämiseksi. Sovellussuunnittelijatiimimme ja maailmanlaajuisen kanavaverkoston tuella räätälöityjen järjestelmien suunnitteleminen sovelluksellesi on helppoa.

Kuinka suunnitella ja toteuttaa moduuleja kuljettimille

Tässä sovellusdokumentissa kuvataan, miten EasyE4:n avulla luodaan kuljetinjärjestelmiä, joissa on hajautettu ohjaus. Räätälöidyt sovellusmoduulit mahdollistavat modulaarisuuden laitteistojen ja ohjelmien suunnittelussa.  

Kuorman mukaan määräytyvä ohjaus bulkkikuljettimille

Bulkkimateriaalin kuljettaminen on vaihteleva toimenpide Kuljetettavat kuormat voivat vaihdella suuresti ympäristön mukaan. Ulkotilojen asennuksissa myös sääolosuhteet, kuten rankkasade tai pakkanen, voivat vaikuttaa järjestelmän kuormitukseen. PKE-moottorinsuojakatkaisijoissa ja PowerXL-taajuusmuuttajissa olevien integroitujen antureiden ansiosta järjestelmäintegraattorit voivat rakentaa erittäin suorituskykyisiä bulkkikuljetusjärjestelmiä. Älykäs SmartWire-DT-johdotusjärjestelmä tarjoaa arvokasta tietoa automatisoidulle prosessinohjaukselle ja pienentää asennuskustannuksia. Lisäksi järjestelmäintegraattorit voivat toimittaa projekteja, joiden elinkaarikustannukset ovat mahdollisimman alhaiset.

Kuorman mukaan optimoitu bulkkikäsittelyjärjestelmä

Kun soran erotuslaitos Saksassa päätti päivittää laitteistonsa, he päättivät antaa työn Eatonin yhteistyökumppanille Weingärtnerille, joka toimitti ankarissakin sääolosuhteissa toimivan ja kuorman mukaan optimoidun järjestelmän.

Tuotteita & palveluita

Rapid Link
Hajautettu sähkökäyttöjärjestelmä
easyE4
Ohjelmoitava rele
SmartWire-DT
SmartWire-DT
PowerXL
Taajuusmuuttaja
Moottorinsuojakatkaisija
Runkoon integroitava taajuusmuuttaja DB1
Runkoon integroitava taajuusmuuttaja, OEM
Painike ja merkkilamppukaluste
Painike ja merkkilamppukaluste
Kompaktikatkaisija
Kompaktikatkaisija
  • Huolto- ja tukipalvelut

    Ota yhteyttä palvelutiimiimme tai kumppaneihimme, näin pääset myös käsiksi teknisiin dokumentteihin, työkaluihin ja koulutukseen.
    Palvelut koneen rakentajille