Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Optimoi koneen ja järjestelmän suorituskyky

Paranna tulostasi käyttämällä tietojasi

Koneen tai tehtaan suorituskyvyn optimoinnin tarkoituksena on nostaa käyttöaikaa ja pienentää huoltokustannuksia. Nykymaailmassa kaikessa on loppujen lopuksi kyse tiedosta. Tutustu lisää siihen, miten voit avullamme kerätä helposti tietoja järjestelmistäsi, tallentaa ne turvallisesti ja analysoida niitä toiminnan parantamiseksi. 

Paranna koneen tuottavuutta ja käytettävyyttä

Koneen tietojen visualisointi luo läpinäkyvyyttä käytön, tuotannon ja käytettävyyden suhteen. Näiden tietojen avulla koneenrakentajat voivat vähentää käyttökustannuksia ja parantaa koneen suorituskykyä ennakkohuollon avulla. Asiantuntijamme ja IIoT-kumppanimme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun koneellesi ja sovelluksellesi. 

Tietojen kerääminen helposti koneista ja järjestelmistä 

Jokaisessa teollisuus 4.0- tai IIoT-projektissa on ensimmäisenä valmisteluvaihe, jossa hankitaan kaikki tarvittavat tiedot prosessin suorituskyvystä ja käytettävyydestä. Ilmaiseeko moottorin virta moottorin kuntoa? Ovatko lämpötila ja tärinä odotetulla tasolla? Älykkään SmartWire-DT-johdotusjärjestelmän ja integroituja tunnistustoimintoja tarjoavien älylaitteiden avulla koneenrakentajat ja järjestelmäintegroijat voivat digitalisoida koneensa ja prosessinsa entistä nopeammin ja helpommin. Tämä koskee niin uusia kuin jälkiasennettavia projekteja.

Tutustu lisää, miten autamme ratkaisemaan vaikeimmat koneesi sähkönhallintahaasteet

Tietoja osaamiskeskuksestamme