Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Paranna suorituskykyä päivittämällä käsittelylinjasi

Kuluttajamarkkinoiden nopea kasvu kehittyvillä markkinoilla ja kuluttajien nopeasti muuttuvat mieltymykset lisäävät tarvetta tuotantolinjakokoonpanojen innovaatioihin. Koneiden on oltava entistä luotettavampia, joustavampia ja energiatehokkaampia.

Nopeiden ja monimutkaisten tuotantoprosessien tarpeiden ennakoiminen

Kasvu ja kuluttajien muuttuvat mieltymykset kulutustavaroiden suhteen lisäävät joustavien ja älykkäiden innovaatioiden tarvetta tuotantolinjojen kokoonpanossa. Tuotantoympäristö asettaa toiminnallesi monenlaisia haasteita. Mekaniikkaan, lämpöön, kemiaan, hygieniaan ja turvallisuuteen liittyvät vaatimukset voivat kuluttaa komponentteja ja vaikuttaa haitallisesti käsiteltyihin tuotteisiin. Lämpötilojen ja paineiden valvonta on erittäin tärkeää tuotteiden luotettavuuden kannalta.

Äärimmäistä tarkkuutta, suorituskykyä ja tehokkuutta

Prosessoinnin perustana ovat jatkuvaan tarkkuuteen kykenevät tuotannon laitteet. Automaatioratkaisumme yhdistävät sähkö- ja hydrauliikkajärjestelmät yhdeksi arkkitehtuuriksi. Ratkaisu toimii saumattomasti ja on erittäin energiatehokas. Älykäs SmartWire-DT -johdotusjärjestelmämme yhdistää älykkäitä komponentteja ja takaa prosessitietojen ja energiankulutuksen läpinäkyvyyden, mikä auttaa optimoimaan energiatehokkuutta sekä tuotantoprosessia ja koneiden käyttöastetta. Häiriöttömän sähkönsyötön ratkaisut (UPS) minimoivat tuotannon käyttökatkokset ja suojaavat toiminnassa olevia järjestelmiä.

Perunoiden käsittely on helppoa

Tutustu, kuinka Eatonin tekniikka mahdollisti täysin automatisoidun perunanlajittelulaitoksen suunnittelun ja rakentamisen ja miten laitos on tätä kirjoitettaessa saavuttanut 80 prosentin kustannussäästöt sekä lähes virheettömän tason toiminnassa.

Tuotteita ja palveluita

Käyttöliittymä / ohjelmoitava logiikka
Operointipaneeli HMI/PLC
Suojarele
Suojarele
SmartWire-DT
SmartWire-DT
Taajuusmuuttaja
Taajuusmuuttaja
Moottorinsuojakatkaisija
Kiertokytkimet ja kuormanerottimet
Kiertokytkimet ja kuormanerottimet
Kompaktikatkaisija
Kompaktikatkaisija
Teollisuushydrauliikka
Teollisuushydrauliikka
  • Huolto- ja tukipalvelut

    Ota yhteyttä palvelutiimiimme tai kumppaneihimme, näin pääset myös käsiksi teknisiin dokumentteihin, työkaluihin ja koulutukseen.
    Palvelut koneenrakentajille