Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Suojele henkilöstöä, koneita ja niiden toimintavarmuutta

Minimoi riskit, jotta voit hyötyä liiketoiminnastasi

Yksikin vaaratilanne on liikaa, olipa kyse sitten ihmisistä tai vain omaisuudesta. Lisäksi sähköviat voivat aiheuttaa huomattavia sähkökatkoksia ja toimintakatkoksia koneille. Ymmärrämme, ettei turvallisuutta saa vaarantaa. Keskitymme aina siihen, että henkilökunta on turvassa ja laitteesi toimivat luotettavasti – samalla kun toimintasi on sujuvaa.

Paranna käyttäjien turvallisuutta edistyneellä energianhallinnalla

Kompaktikatkaisijamme ovat tunnettuja maailmanlaajuisesti käyttövarmuudestaan ja kyvystä suojata koneita. Uuden sukupolven kompaktikatkaisijoiden ansiosta käyttäjien turvallisuus huollon aikana on nykyään huomattavasti parempi. Lisäksi integroitu, erittäin tarkka havainnointitoiminto tarjoaa lähes kaikki saatavilla olevat tiedot virtapiiristä. Tietojen kerääminen ja tietojen sekä niiden käyttäminen energianhallintajärjestelmissä on helppoa useiden tiedonsiirtovaihtoehtojen ansiosta. Tämä on suuri askel kohti digitaalista ja tehokkaampaa toimintaa.

Varmista liiketoiminnan jatkuvuus vikavirran valvonnalla

Vikavirta voi olla merkittävä riski liiketoiminnan jatkuvuudelle, koska se voi aiheuttaa sähkökatkoksia tai jopa tulipaloja. Piirien suojaaminen luotettavilla vikavirransuojakatkaisijoilla on erittäin tärkeää kaikissa toiminnoissa. Kriittisissä ympäristöissä, esimerkiksi vettä ja kosteutta sisältävissä tiloissa, tavallisten vikavirtasuojakatkaisijoiden luotettavuus voi kuitenkin vaarantua. Digitaalisten vikavirtasuojakatkaisijoidemme avulla voit olla varma, että toimintasi on suojattu vikavirran aiheuttamilta riskeiltä myös haastavissa olosuhteissa. 

Turvallisten sähköpiirien suunnittelu UL/CSA-standardien mukaisesti

Kun rakennetaan koneita ja järjestelmiä Pohjois-Amerikan markkinoille, sähköpiirien suunnittelu ja oikeiden suojaus-, kytkentä- tai ohjauskalusteiden valinta riippuu UL/CSA-sääntöjen ja -standardien ymmärtämisestä. Oikeiden tietojen ja tuen saaminen säännöksistä ja niiden muutoksista on välttämätöntä maailmanlaajuisesti työskenteleville koneenrakentajille. Kattava tietokanta, koulutus- ja tukitiimit sekä laaja valikoima sertifioituja tuotteita tekevät meistä ihanteellisen kumppanin.

Tutustu lisää siihen, miten autamme ratkaisemaan vaikeimmat koneiden sähkönhallintahaasteesi

Tietoja osaamiskeskuksestamme