Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Huolto- ja tukipalvelut koneenrakentajille ja -käyttäjille

Tee projektistasi meidän projektimme

Nykyiset digitaaliset ja IT-teknologiat sekä muuttuvat turvatoimintojen standardit ja markkinat asettavat jatkuvasti suunnitteluosastolle uusia haasteita. Tuotepäivitykset ja toimintojen parannukset lisäävät myös päivittäistä työkuormaa. Kokeneiden ammattilaisten tuella lyhennät projektiaikoja, vähennät kokonaiskustannuksia ja tiimisi saa edistymisen kokemuksia ja motivaatiota.   
 

Sovelluksen ja haasteen ymmärtäminen

Kun työskentelet koneistusprojektin parissa, sinun on ensin ymmärrettävä käyttämäsi sovellus ja sen haasteet. Onko päämääränäsi paremmat tiedot prosesseista ja läpinäkyvyys? Vai haluatko parantaa koneen suorituskykyä ja vähentää energiankulutusta? Asiakaspalvelutiimimme on käytettävissäsi ja tavoitteenamme on ymmärtää, miten voimme parhaiten auttaa tulevassa projektissasi. Lisäksi suunnittelutiimimme voivat suositella sinulle ratkaisua ja tukea sinua suunnittelusta ja sovellusohjelmoinnista aina integrointiin ja käyttöönottoon asti. 

Kustannusten pienentäminen tuotannossa ja toimitusketjussa

Kun koneprojekti on suunniteltu, on määritettävä tuotannon toimitusketju. Kaikkien tuotantotavoitteiden, kuten aika- ja kustannustavoitteiden, saavuttamisessa toimitusketju on tärkeä tekijä. Palvelutiimimme tuottavat lisäarvoa, koska niiden jäsenet ovat asiantuntijoita valitsemaan sopivia ratkaisuja, jotta voit optimoida koko toimitusketjun ostosta ja toimituksesta aina tuotantoon asti. Pakkausmerkinnät ja ratkaisut erikoispakkauksille auttavat parantamaan materiaalivirtaa. Tehdasasennetut ja räätälöidyt tuotemoduulit voivat auttaa tuotantoa. Muun muassa.

Suorituskykyä parantamassa: Eatonin kumppaniverkosto

Kun kyse on paikan päällä tapahtuvasta integroinnista tai käyttöönotosta, käytämme valtuuttamiemme kumppaneiden verkostoa tukemaan projektejasi. Tässä yhteisössä löydät sähkökäytöille järjestelmäintegraattoreita, joilla on vuosien kokemus eri markkina-alueilta, kuten pumppu- ja vedenkäsittelysovelluksista. Kumppanimme auttavat sinua Codesys-ohjelman ja automatisoinnin haasteissa, yhdistävät sovelluksesi pilveen ja räätälöivät operointipaneelin sinulle sopivaksi.  He voivat myös rakentaa sähkökeskukset projektiisi IEC-, UL- tai CSA-standardien mukaisesti. 

Eatonin koulutusohjelma koneenrakennusalalle

Etsi aikataulutettuja koulutuksia tai pyydä yksilöllisiä koulutusistuntoja kouluttajiltamme esimerkiksi UL-/CSA-standardeista, CodeSysista, ST-ohjelmointikielestä ja easySoft-ohjelmoinnista tai sähkökäytöistä ja parametrien optimoinnista.

Turvatoiminnot, työkalut ja dokumentit

Saat käyttöösi turvatoimintoja, työkaluja ja konfiguraattoreita, voit ladata uusimmat ohjelmistot ja laiteohjelmistot tai verkkokatalogimme koneteollisuudelle.

Ohjelmistotyökalut ja konfiguraattorit

XSpyder korvaa CurveSelect-työkalun

XSpyder

 

Sähkökoneiden suunnittelu vaatii paljon laskelmia, jotta ne toimisivat sujuvasti. Jotta järjestelmäsuunnittelijat voisivat keskittyä tähän tärkeään työhön, tarjoamme monia työkaluja ja konfiguraattoreita sähkösuunnittelun helpottamiseksi: selektiivisyystarkastelua, konfiguraattoreita sähkökäytöille, painikkeille ja moottorinsuojakatkaisijoille sekä energiatehokkuuden arviointityökaluja. Näiden avulla insinöörit löytävät parhaat komponentit sovelluksiinsa – helposti.

 

  • Koneenrakennusteollisuuden näkymät

    Saat osaamiskeskuksestamme lisätietoja siitä, miten voit optimoida koneesi ja toimintasi.
    Tutustu tarkemmin