Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Irtotavaran käsittely

Tuotanto ja käyttöaika ovat tärkeä osa kaivostoimintaasi. Jos laitteistosi lopettavat toimintansa, tuottosi lopettavat kasvamisen. Optimoi tehokkuutesi ja suojaa prosessisi laitteistohäiriöiltä, jotta toimintasi pysyy käynnissä.

Pidä laitteistosi luotettavasti käynnissä

Omistajuuskustannukset irtotavaran käsittelylle ovat äärimmäisen korkeita. Kauhakaivureista ja hihnakuljettimista pinoajiin ja siirtäjiin: pääomasi on sidottuna omaisuuksiin, jotka toimivat äärirajoillaan joka päivä. Koska laitteistosi altistuvat jatkuvasti rankoille ja pölyisille ympäristöille, niiden luotettavuus, huolto ja turvallisuus ovat aina huolenaiheita. Ylenmääräinen laitteiston tahaton liikkuminen voi aiheuttaa kehysten vääntymistä. Virrankulutus on suurta. Tuotannon määrä ja käyttöaika määrittävät menestyksen. Jos toiminta loppuu, myös tuottosi lopettavat kasvamisen.

Tahattoman liikkumisen vakauttaminen

Paranna tuotantomääriä uhraamatta luotettavuutta tai turvallisuutta

Toiminnan turvallisuutta ei pidä uhrata tehokkuuden takia. Tarjoamme ratkaisuja, jotka optimoivat prosessisi ja sijoituksesi. E-talomme saavat sinut vauhtiin ja tekevät huolloista nopeampia ja helpompia. Energiatehokkaat mäntäpumppumme takaavat korkean paineen, erinomaisen tehokkuuden, tarkan hallinnan ja kestävyyden malmien ja mineraalien kuljettamiseen. LED-valaistus vähentää huomattavasti energia- ja ylläpitokustannuksia. Keskitasoisen jännitteen kanavamme on täysin eristetty ja suojattu ympäristövaikutuksilta, mikä varmistaa mahdollisimman hyvän käyttöajan sekä toiminnallisen tasalaatuisuuden ja turvallisuuden. Ennustavat huolto-ohjelmat estävät "toimintahäiriöitä" ja maksimoivat samalla tuotteen käyttöiän.

Turvallisuuden ja luotettavuuden edistäminen vuosia kestävää luotettavaa käyttöä varten

Katso, miten suunnittelimme virtapiiriensuojausratkaisun Becker Mining Americalle optimoidaksemme heidän kuljetushihnajärjestelmänsä.

Esittelyssä olevat tuotteet ja palvelut

Napsauta tuotetta tai palvelua, niin saat siitä lisätietoja, tai käy tuotehaussamme, jos haluat tutustua kaikkiin tarjoamiimme irtotavaramateriaalin käsittelytuotteisiin. 
Tukkeutumisosoittimet
Tukkeutumisosoittimet
e-house-operation
E-talot
Valonheittimet
Valonheittimet
Hydrauliset sylinterit
Hydrauliset sylinterit
Hydrauliset virtayksiköt
Hydrauliset virtayksiköt
Räjähdyksenkestävät kuljetinhihnojen hallintakytkimet
Räjähdyksenkestävät kuljetinhihnojen hallintakytkimet