Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Murskaus ja seulonta

Kun äärimmäiset olosuhteet painostavat murskauslaitteistoasi – laitteistoa, jonka on toimittava pysähtymättä, koska koko tuotanto riippuu murskauslaitoksestasi – sen käynnissä pitäminen tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti on elintärkeää.

Taistele käytöstäpoissoloaikaa vastaan ja paranna tehokkuutta

Murskaimille asetetut vaatimukset ovat erittäin rankkoja. Niiden oletetaan toimivan tauotta, vaikka ne altistuvat huomattavalle tärinälle, pölylle ja äärimmäisille lämpötiloille. Näiden raskaiden laitteiden energiankulutus on huomattavaa ja jatkuvat turvallisuuden vuoksi tehtävät vahinkokäynnistyksen estot saattavat rasittaa sähkölaitteistoa. Koneet ovat kalliita eikä niiden korvaaminen ole helppoa. Kun koko tuotantosi riippuu murskaustehtaastasi, kun kone pysähtyy, tuotanto pysähtyy. Silloin myös kaikki toiminta ja sen aiheuttamat tuotot pysähtyvät.

Käyttöajan parantaminen turvallisesti ja tehokkaasti

Murskaimesi kuluttaa energiaa enemmän kuin mikään muu toiminnassasi ja kuljetinhihna on yksi yleisimmistä laitteistovikojen aiheuttajista paikan päällä. Luotettavat ja tehokkuutta lisäävät tuotteet ja palvelut ovat olennainen osa menestystäsi. Kytkimemme, kompaktit e-talomme, taajuusmuuttajamme ja pehmokäynnistimemme on optimoitu vähentämään laitteistojen hallinnan kulumista. Tarjoamme toimintaan, jossa turvallisuus on elintärkeää, uusimmat ja teollisuudenalan johtavat teknologiat, kuten turvalliset maadoitusmekanismit vahinkokäynnistyksen estoihin ja hihnan kärkien vaihdot kuljetinhihnan turvallisuuden varmistamiseen.

Pidä kaivostoiminta käynnissä valaistuksella, joka on kestää rankkojakin olosuhteita

Katso, miten Vaporgard-LED-valot säästivät Robinson Minen huoltokustannuksissa 1 miljoonaa dollaria.

Esittelyssä olevat tuotteet ja palvelut

Napsauta tuotetta tai palvelua, niin saat siitä lisätietoja, tai käy tuotehaussamme, jos haluat tutustua kaikkiin tarjoamiimme murskaus- ja seulontasovellusten tuotteisiin. 
Kaapelialustajärjestelmät ja -tuet
Kaapelialustajärjestelmät ja -tuet
Räjähdyksenkestävät kuljetinhihnojen hallintakytkimet
Räjähdyksenkestävät kuljetinhihnojen hallintakytkimet
Kaasu-/neste-erottimet
Kaasu-/neste-erottimet
Vaarallisen alueen viestintä
Vaarallisen alueen viestintä
Hydrauliset moottorit
Hydrauliset moottorit
Teolliset letkut
Teolliset letkut