Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Louhinta, kuljetus ja lastaus

Vaikea maasto, äärimmäinen tärinä ja pölyiset ympäristöt... kaivosten äärimmäiset olosuhteet saattavat vaarantaa välineesi ja altistaa toimintasi riskeille. Välineidesi on oltava kestäviä ja luotettavia ja käyttäjien on pysyttävä tehtäviensä tasalla ja turvassa. 

Tuoton maksimointi tuottavuuden optimoinnilla

Ympäristöissä, joissa vaikea maasto, äärimmäinen tärinä ja pöly ovat arkipäivää, laitteidesi on oltava kestäviä ja luotettavia, jotta ne kestävät äärimmäisiä ja muuttuvia olosuhteita, mutta pidettävä myös käyttäjät ja koko toiminta turvassa. Virheille ei juurikaan ole sijaa. Tuotto on se, millä on väliä. Teknologia, joka takaa suorituskyvyn ja maksimoi käyttöajan, auttaa sinua edistämään tuottavuutta.

Taattua toimintavarmuutta, turvallisesti

Tulevia toimintahäiriöitä ennustavan älykkään ennustavan diagnostiikan ja verkkovalvontajärjestelmien avulla ratkaisumme vähentävät seisokkiaikaa ja päästöjä ja lisäävät käyttäjien turvallisuutta. Energiatehokkaat mäntäpumppumme ja proportionaaliventtiiliteknologiamme, ennustava huoltodiagnostiikkamme, täydet asennus- ja käyttöönottopalvelumme ja huolto-ohjelmamme takaavat, että kuormaus- ja kuljetustoimintasi toimii ennustettavalla, tehokkaalla ja luotettavalla tavalla.

Drop-in-kytkimen vaihdon suunnittelu ajoissa ja budjetin mukaisesti

Katso, miten suunnittelimme erittäin luotettavan ratkaisun Airflex-kytkintemme avulla, jotka auttoivat avamaan uudelleen Arizonalaisen kuparikaivosen.

Esittelyssä olevat tuotteet ja palvelut

Napsauta tuotetta tai palvelua, niin saat siitä lisätietoja, tai käy tuotehaussamme, jos haluat tutustua kaikkiin tarjoamiimme leikkaus-, kuormaus- ja kuljetussovellusratkaisuihin.
Kaivosalan katkaisijat
Kaivosalan katkaisijat
Modulaarinen integroitu siirrettävä sähköasema
Modulaarinen integroitu siirrettävä sähköasema
Hydrauliset moottorit
Hydrauliset moottorit
Teolliset jarrut
Teolliset jarrut
LED-valaisimet
LED-valaisimet
Progressiivisen momentin differentiaalit
Progressiivisen momentin differentiaalit