Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Poraaminen ja räjäyttäminen

Poraaminen ja kivien räjäyttäminen on haastavaa ja vaarallista työtä. Päivittäisten vaatimusten täyttäminen ja hyvän käyttöajan varmistaminen vaatii erittäin tehokasta toimintaa. Mutta kaikki tämä on tehtävä niin, että henkilöstösi pysyy turvassa.

Vahvista toimintatehokkuuttasi

Toimintasi menestystä mitataan usein sillä, miten paljon voit porata mahdollisimman lyhyessä ajassa. Tuottavuus on erityisen tärkeää, kun katteet ovat matalia. Energia- ja käyttötehokkuuden parantamismahdollisuudet saattavat olla erona tavoitteiden saavuttamisen ja aikataulusta jäämisen välillä.

Paranna käyttöaikaa ja varmista turvallisuus

Nopeat sykliajat, aikaa säästävät järjestelmät ja paras mahdollinen energiatehokkuus ovat perusvaatimuksia. Hydrauliset ja sähköiset hevosvoimamme auttavat sinua poraamaan nopeammin, kun taas turvallisuusinnovaatiomme, kuten kaasun havaitseminen ja valvontakamerat, suojaavat sekä käyttäjiäsi että toimintaasi. Löydät tarvitsemasi virran, tuottavuuden, polttoaineen ja energian tehostamistavat syvääluotaavasta tuote- ja palveluportfoliostamme, jonka tuotteita on saatavilla kaikkialla maailmassa.

Tasaista toimintaa rankoissa olosuhteissa

Katso, miten DuraForce-pumppumme pitävät kumiketjuiset Terramac RT9 -mönkijät liikkeellä.

Esittelyssä olevat tuotteet ja palvelut

Napsauta tuotetta tai palvelua, niin saat siitä lisätietoja, tai käy tuotehaussamme, jos haluat tutustua kaikkiin tarjoamiimme poraamis- ja räjäytystuotteisiin. 
Hydrauliset virtayksiköt
Hydrauliset virtayksiköt
Kaivosalan katkaisijat
Kaivosalan katkaisijat
Hydrauliset sylinterit
Hydrauliset sylinterit
Ohjauksen hallintajärjestelmät
Ohjauksen hallintajärjestelmät
Räjähdyksenkestävät kaivossignaalikytkimet
Räjähdyksenkestävät kaivossignaalikytkimet
Teolliset jarrut
Teolliset jarrut