Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Tutkimus

Mineraalien etsiminen on korkean riskin työtä. Myös näissä rankoissa ympäristöissä tuotannon on pysyttävä käynnissä, säädöksiä on noudatettava ja ihmisiä on suojattava. On menestyksen kannalta olennaista löytää työtapoja, jotka ovat tehokkaita mutta turvallisia.

Palautumisen kannalta haastavissa ympäristöissä toimimisen monimutkaisuuden hallinta

Mineraalivarantojen etsiminen on korkean riskin toimintaa. Mineraalien etsiminen saattaa kestää vuosia ja yhä monimutkaisemmat työmenetelmät sekä säädösten noudattaminen saavat kustannukset nousemaan korkeiksi. Jos tavoitteita ei saavuteta ja käyttöaika häiriintyy, tiukat katteet saattavat olla entistäkin tiukempia, joten louhintatoiminnan optimointitavat ovat tärkeitä. 

Maksimoi tuottavuus, mutta minimoi monimutkaisuus

Autamme sinua vähentämään riskejä, minimoimaan monimutkaisuutta ja täyttämään vaativatkin toimitusajat. Missä ikinä louhitkaan, me tunnemme alueen koodit ja standardit. Teknologiaratkaisumme takaavat tarvitsemasi virran, tuottavuuden ja polttoainetehokkuuden. Entistä parempi valvonta ja etähallinta parantavat turvallisuutta, omaisuuden yhtenäisyyttä sekä suorituskykyä ympäristössä. Voit luottaa siihen, että tuotteemme ja palvelumme ovat saatavilla siellä, missä niitä tarvitaan ja silloin, kun niitä tarvitaan.

Ratkaisun löytäminen kontaminoituneisiin voiteluputkiin

Katso, miten tasapintaiset, värikoodatut liitäntämme auttoivat ratkaisemaan merkittävän käytöstä poissoloajan ongelman australialaisessa kaivoksessa.

Esittelyssä olevat tuotteet ja palvelut

Napsauta tuotetta tai palvelua, niin saat siitä lisätietoja, tai käy tuotehaussamme, jos haluat tutustua kaikkiin tarjoamiimme mineraalien etsimissovellustuotteisiin.
Hydrauliset ohjauksen hallintajärjestelmät
Hydrauliset ohjauksen hallintajärjestelmät
Letkujen kunnon LifeSense-valvontajärjestelmä
Letkujen kunnon LifeSense-valvontajärjestelmä
Öljyhuoltolaitteisto
Öljyhuoltolaitteisto
Power Xpert -virta- ja energiamittarit
Power Xpert -virta- ja energiamittarit
Hydrauliset venttiilit
Hydrauliset venttiilit
Paikkojen energiatarkastukset
Paikkojen energiatarkastukset