Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Miten hyödyt kaivosratkaisuistamme

Kaivostoiminnan jatkuvan parantamisen edistäminen

Se, että voit luottaa toimintaasi louhintaprosessin jokaisessa vaiheessa, tarkoittaa sitä, että työntekijäsi ja laitteistosi ovat varmasti turvassa. Ratkaisujemme avulla voit hallita paremmin kustannuksia ja pääomaa, alentaa riskejä, suojata työntekijöitäsi ja laitteitasi sekä parantaa tonnikohtaisia kustannuksiasi.

Kustannus- ja energiatehokkuuden parantaminen

Tehokkuuksien luominen toiminnassasi auttaa pitämään kustannukset alhaisina. Energiajalanjälkesi pienentäminen vaatii sitä, että virranhallinta on tehokasta niin maan päällä kuin allakin. Autamme toteuttamaan energiasäästöjä ja jakamaan tietoa tehokkaasti niin liikkuvissa kuin paikallaan pysyvissäkin sovelluksissa. Kaikki tämä, jotta kaivoksesi olisi tehokkaampi ja tuottavampi ja omistajuuskustannuksesi olisivat yhteensä paremmat.

Toimintakelpoisuusajan lisääminen tärkeissä toiminnoissa

Kaivostoiminnan tuottavuuden lisääminen tarkoittaa käyttöajan lisäämistä. Kestävät tuotteemme, innovatiivinen suunnittelumme ja edistyneet teknologiamme takaavat suorituskyvyn ja käyttöajan, jotka mahdollistavat jatkuvan käytön rankimmissakin ympäristöissä. Älykkäät ennustavat diagnostiset teknologiat tarjoavat mahdollisuuden verkkovalvontaan, jolla tulevia toimintahäiriöitä voidaan ennustaa. Täysin integroidut e-talot saapuvat käyttövalmiina ja paikan päällä olevat palvelut alentavat käyttökelvottomuusaikaa.

Ihmisten omaisuuden ja ympäristön suojaaminen

Uusien ja tehokkaampien tapojen, joilla voit parantaa turvallisuutta ja pienentää hiilijalanjälkeäsi, löytäminen on olennainen osa päivittäistä toimintaasi. Laaja portfoliomme antaa sinulle todistetusti pitkäikäisten tuotteiden edun, ja ne on suunniteltu suojaamaan työntekijöitäsi ja takaamaan käyttäjillesi turvallinen ja luotettava hallinta myös vaikeissa ja muuttuvissa olosuhteissa. Autamme vähentämään päästöjäsi ja minimoimaan ympäristovaikutuksesi maailmassa, jossa hiiliraportit ja vaikutuslausunnot vaikuttavat olennaisesti toimintapäätöksiin. Laaja-alaiset tutkimus- ja kehitysmahdollisuutemme ovat tuottaneet alan ensimmäisiä turvallisuusratkaisuja aina räjähdyksenkestävistä koteloista valokaaren kestäviin kytkimiin. Kaikki niistä on suunniteltu suojaamaan työntekijöitäsi ja omaisuuttasi.

Esillä olevat oivallukset