Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Öljy ja kaasu

Maailman vaatiman polttoaineen tuottaminen on vaativaa ja haastavaa työtä. Katso, miten tarkasti suunnitellut ratkaisumme auttavat öljy- ja kaasualaa vähentämään riskejä löydöksistä ja niiden hyödyntämisestä aina suodatukseen ja jalostamiseen asti usein rankoissa ja vaarallisissa olosuhteissa.

Polttoainetta maailmalle turvallisesti ja tehokkaasti

Kun maailman väestö lisääntyy yhä nopeammin ja lainsäädäntö muuttuu jatkuvasti, maailman energiatarpeiden täyttäminen tekee toiminnastasi yhä monimutkaisempaa. Auta meidän helpottaa öljy- ja kaasumarkkinoiden monimutkaisten vaatimusten täyttämistä vähentämällä käyttökelvottomuusaikaa, optimoimalla laitteistojen käyttöiät ja alentamalla käyttökustannuksia.

Ratkaisut öljy- ja kaasualalle

Öljy- ja kaasusovellukset

Tutustu kaikkiin suunnittelemiimme tapoihin, joilla alennamme riskejäsi ranta- ja meriporauksista aina jalostusprosessien vaatimuksiin asti. 
tonnia säästetty meriprojekteissa
20
tonnia säästetty meriprojekteissa
pidempi letkun käyttöikä
50
%
pidempi letkun käyttöikä
huollon ammattilaista ympäri maailman
2 500
huollon ammattilaista ympäri maailman
  • Öljy- ja kaasualan oivallukset

    Katso, miten alan tuntemus auttaa meitä kehittämään innovatiivisia ratkaisuja.
    Tutustu muihin vaihtoehtoihin

Yli 100 vuotta öljy- ja kaasumarkkinoiden johtajuutta

Maailman öljy-yhtiöt, OEM:t ja EPC:t – palvelemme niitä kaikkia sähkö-, hydrauliikka- ja suodatusratkaisuilla, joita tukemassa on maailmanlaajuinen yli 2 500 huoltoammattilaisen verkosto. Vuosien aikana innovatiivinen portfoliomme on kasvanut, ja se sisältää nyt ratkaisuja esimerkiksi Aeroquip-Vickersin, B-Linen, CEAG:n, Crouse-Hindsin, Cutler-Hammerin, Holecin ja Synflexin kaltaisilta nimiltä.