Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Loppuvaiheen toimet

Loppuvaiheen öljy- ja kaasuprosessointi vaatii muuttuvien raakatuotteiden ymmärtämistä ja tarvittavien muutosten tekemistä, jotta jalostamoihin voidaan tehdä päivityksiä ja jälkiasennuksia.

Jalostamojen päivitykset ja jälkiasennukset, jotta ne voivat vastata uusien raakatuotteiden käsittelyn haasteisiin

Ikääntyvät jalostamot ja petrokemikaalitehtaat aiheuttavat päivitysten lisääntymistä. Muuttuvan raakaöljyn käsittelyn haaste on siinä, että se vaatii paitsi uuden teknologian tuomista verkkoon, mutta myös ikääntyvien infrastruktuurien aiheuttamien ongelmien hallintaa. Lisäpaineita tuovat jatkuvasti hankalammiksi muuttuvat hyväksynnät ja lakisäädösprosessit, jotka on myös otettava huomioon.

Mukautetut päivitykset. Aikataulun ja budjetin mukaisesti.

Olitpa sitten siirtämässä uutta jalostamoa verkkoon, päivittämässä vanhaa laitosta, alentamassa käyttökelvottomuusaikaa tai tekemässä muutoksia muuttuvien lakisäädösten vaatimusten takia, me tarjoamme mukautettuja ratkaisuja, jotka sopivat loppuvaiheen öljy- ja kaasujalostukseesi. Tasaisen tuotteidemme saatavuuden ja maailmanlaajuisten teknisten tietojemme ansiosta tuotanto voidaan maksimoida samalla kun jalostamon huolto ja tarpeeton miehitys ja käyttökelvottomuusaika voidaan minimoida. Tarjoamme parempaa valvontaa ja etähallintaa, mikä lisää turvallisuutta ja varojen yhtenäisyyttä, sekä vähemmän aikataulutettuja huoltoja.

Henkilökunnan turvallisuuden parantaminen huoltotoimenpiteiden aikana

Katso, miten Valero teki kanssamme yhteistyötä parantaakseen henkilökunnan turvallisuutta ja laitteistojen luotettavuutta

Esittelyssä olevat tuotteet ja palvelut

Napsauta tuotetta tai palvelua, niin saat siitä lisätietoja, tai käy tuotehaussamme, jos haluat tutustua kaikkiin tarjoamiimme loppuvaiheen öljy- ja kaasutoiminnan tuotteisiin. 
Räjähdyksenkestävät alueet
Räjähdyksenkestävät alueet
FlashGard-moottoriohjauskeskus
FlashGard-moottoriohjauskeskus
HERNIS CCTV -valvontakameraratkaisut
HERNIS CCTV -valvontakameraratkaisut
LED-valaisimet
LED-valaisimet
Visuaaliset ja äänisignaalilaitteet
Visuaaliset ja äänisignaalilaitteet
Kipinäpurkausvaaran analyysi
Kipinäpurkausvaaran analyysi