Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Alkuvaiheen toimet

Kun työskennellään rankoissa tuotantoympäristöissä, on olennaista ottaa huomioon ihmisiin ja omaisuuteen kohdistuvat lisäriskit sekä kasvavat kustannukset. Katso, miten voimme auttaa sinua vähentämään työntekijöitä ja riskejä alkuvaiheen öljy- ja kaasutoiminnoissasi.

Vähennä alkutuotantotoiminnan työntekijöitä ja riskejä

Vaikeammat ja etäisemmät maa-alueet ja merenalaiset löydösympäristöt korottavat kustannuksia ja lisäävät riskejä niin työntekijöillesi kuin maineellesikin. Työntekijöiden poistaminen yhtälöstä ei johdu vain fyysisistä riskeistä. Kasvavat kustannukset ja ammattitaidon puute painostavat tulostasi entisestään.

Pienemmät riskit, parempi hallinta

Luota ainoaan yhteistyökumppaniin, joka tarjoaa mukautettuja sähkö-, hydrauliikka- ja suodatustuotteita ja -palveluita, jotta voisit vähentää rannalla tai merellä tapahtuvien poraustoimiesi henkilökuntaa ja parantaa samalla turvallisuutta ja kustannustehokkuutta. Pienemmät ja kevyemmät laitteet alentavat merellä olevien öljynporauslauttojen ja -alustojen jalanjälkeä, painoa ja kustannuksia samalla kun etävalvonta suojaa ihmisiä ja omaisuutta.

 

Tekniset resurssimme yhdessä ratkaisujemme kanssa voivat auttaa sinua parantamaan yleistä projektinhallintaa, mikä parantaa tulostasi. Energiankäytön vähentäminen parantaa katteitasi ja toimitus- ja palvelustandardisointimme auttaa sinua siirtymään suunnitelluista huolloista tarpeen mukaan tehtäviin huoltoihin.

Kestävyyttä 20 vuoden merenalaiseen toimintaan huomattavan paineen ympäristössä

Katso, miten Eaton Synflex -letku auttaa Brasiliaa kolminkertaistamaan öljyntuotannon vuoteen 2020 mennessä

Esittelyssä olevat tuotteet ja palvelut

Napsauta tuotetta tai palvelua, niin saat siitä lisätietoja, tai käy tuotehaussamme, jos haluat tutustua kaikkiin tarjoamiimme alkuvaiheen öljy- ja kaasutoiminnan tuotteisiin. 
Eatonite
Korroosiota estävä Eatonite-laserpäällyste
Räjähdyksenkestävät alueet
Räjähdyksenkestävät alueet
Korkean suorituskyvyn tikas-HPL
Korkean suorituskyvyn tikas-HPL-sarja
E-talot
Integroidut virtakokoonpanot (e-talot)
Teolliset letkut
Teolliset letkut
Vaarallisten alueiden koulutus
Vaarallisten alueiden koulutus