Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Hallinta ja signalointi

Turvallisen ja mukavan matkustuskokemuksen tarjoaminen on elintärkeää matkustajien tyytyväisyyden kannalta. Parempi hallinta ja signalointi varmistavat paremman tehokkuuden radoilla, alentavat linjojen ruuhkia ja parantavat asiakaskokemusta.

Pidä junat liikkeella ja matkustajat tyytyväisinä

Koska tänä päivänä matkustustapoja on saatavilla monenlaisia, haluat tietenkin tarjota matkustajille kokemuksen, joka on turvallinen, miellyttävä ja viiveetön. Parempi ratojen ja signaloinnin hallinta lisää ratojen kapasiteettia ja vähentää niiden ruuhkautumista, mikä lisää tuottavuutta, turvallisuutta ja matkustajien tyytyväisyyttä.

Autamme sinua vastaamaan päivittäisen matkojen vaatimuksiin

Pidä toimintasi liikkeellä kokonaisvaltaisilla sähköratkaisuillamme ja minimoi huoltojen aiheuttamat häiriöt kokoonpanoilla, jotka voidaan ensin valmistaa muualla. Ratkaisujemme avulla voit varmistaa junaliikenteen hallintajärjestelmän joustavuuden, jotta se olisi luotettavampi ja kestävämpi. Onnettomuuden tapauksessa järjestelmät käynnistyvät nopeasti uudelleen ja matkustajat saavuttavat matkakohteensa turvallisesti. Eatonin projektinhallinta tuo kaiken tämän yhteen ja antaa sinulle paikan, jossa voit koordinoida kaikkia teknisiä, taloudellisia ja kaupallisia tekijöitä, ja samalla tekniset palvelumme tukevat suunnitelmien rakentamista optimoidakseen sijoituskustannuksesi ja vähentääkseen huoltojen tarvetta. Autamme sinua: 

  • Pysy aikataulussa UPS-järjestelmien avulla, jotka on suunniteltu takaamaan tehokasta, modulaarista ja skaalautuvaa varavoimaa 
  • Varmista luotettavuus erittäin suorituskykyisillä kytkimillä
  • Ota huomioon monenlaisten sovellusten tarpeet mukautetuilla tai standardimuotoisilla Martek Power -muuntimilla 

Voimaa suurelle virtajärjestelmän päivitykselle

Katso, miten Xiria-kehyspääyksiköt ja -kytkimet modernisoivat vanhentuneen radan signalointi- ja virtajärjestelmän.

Esittelyssä olevat tuotteet ja palvelut

Napsauta tuotetta tai palvelua, niin saat siitä lisätietoja, tai käy tuotehaussamme, jos haluat tutustua kaikkiin tarjoamiimme radan hallinta- ja signalointituotteisiin.
Martek Power -raidemuuntajat
Martek Power -raidemuuntajat
Alhaisen jännitteen kokoonpanot
Alhaisen jännitteen kokoonpanot
3Ph UPS
3Ph UPS
1ph UPS -teline
1ph UPS -teline
DC UPS
DC UPS
Hälytys- ja signalointilaitteet
Hälytys- ja signalointilaitteet