Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Miten voit hyötyä raideliikenneratkaistuistamme

Paranna turvallisuutta, edistä tuottavuutta ja maksimoi luotettavuus

Koska saatavilla on monia matkustustapoja, haasteena on tehdä raideliikenteestä matkustajien ensisijainen valinta. Tarjoamme junateollisuudelle laajan portfolion sähkö-, hydrauliikka- ja suodatusratkaisuja, jotka on suunniteltu parhaaseen mahdolliseen luotettavuuteen missä tahansa ympäristössä. Keskitymme erityisesti energiatehokkuuteen ja turvallisuuteen, ja teknisen asiantuntijuutemme ja projektinhallintakykyjemme ansiosta voimme auttaa sinua vastaamaan tiukkarajaisiin säädöksiin, minimoimaan riskejä ja turvaamaan rataprojektisi samalla, kun pysyt aikataulussa ja budjetissa.

Parempien ja turvallisempien junien rakentaminen

Sekä uuden että kunnostetun liikkuvan kaluston on tarjottava korkeatasoista energiatehokkuutta, turvallisuutta, luotettavuutta, matkustusmukavuutta sekä kapasiteettia. Autamme sinua rakentamaan parempia ja turvallisempia junia laajalla luotettavien ja energiatehokkaiden sähkö-, hydrauliikka- ja suodatusratkaisujemme valikoimalla.

Kustannusten vähentäminen ja parempi kilpailukyky

Paranna kilpailukykyäsi tuotteidemme avulla: ne on suunniteltu mahdollisimman luotettaviksi ja niiden ylläpito on helppoa hankalissakin ympäristöissä. Voit luottaa myös siihen, että innovaatiomme, tekniset tukemme ja palvelumme mukautetuille rataratkaisuille parantavat juniesi suunnittelua, parantavat tuottavuuttasi ja optimoivat sijoituksesi.

Virtaa ja suojaa rataprojekteihin

Täysi keskittyminen turvallisuuteen ja varmuuteen tarkoittaa sitä, että noudatat tiukimpiakin vaatimuksia, mutta myös sitä, että edistät teollisuuden turvallisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta. Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi ammattitaitomme ja tehtävän kannalta olennaisiin sovelluksiin kehitetyn teknologiamme, maailmanlaajuisen kapasiteetin ja paikallisen tuen sekä täyden palvelun portfoliomme avulla.

Esillä olevat oivallukset