Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Energialaitosten luotettavan, tehokkaan toiminnan mahdollistaminen

Paranna luotettavuutta ja tehokkuutta samalla kun vähennät kustannuksia

Energialaitosteollisuudella on paineita parantaa luotettavuutta ja tehokkuutta, suojella uusilta turvallisuusuhilta ja käsitellä ikääntyvän infrastruktuurin ja työvoiman vaikutuksia. Voimme auttaa hallitsemaan verkkoa paremmin, kouluttamaan työvoimaasi ja tekemään älykkäitä investointeja tulevaisuuteen valmistautumiseksi.

Rakenna mukautuva, turvallinen ja reagoiva infrastruktuuri

Järjestelmien ylläpitäminen ja käyttäminen on elintärkeää kannattavuutesi kannalta. Voimme auttaa tekemään infrastruktuuristasi älykkäämmän integroimalla laitteita yritystason ohjelmistoon, josta seuraa dynaaminen, joustava ja kyberturvallinen verkko, joka vähentää toimitushäiriöitä. Jos sääolosuhteet ovat arvaamattomat, erikoistuneet verkon määritysratkaisut voivat auttaa vähentämään toimitushäiriöiden määrää ja kestoa muuttuvissa olosuhteissa. Lisäksi voimme auttaa optimoimaan hajautetun tuotannon resursseja ja pidentämään olemassa olevien omaisuusvarojen käyttöikää. 

Luotettavan, tehokkaan ja korkealaatuisen sähkön jakelu

Vaikka asiakkaasi eivät ehkä ajattele asiaa, he vaativat ehdottomasti luotettavaa sähköntoimitusta. Jotta sähköntoimitus olisi mahdollisimman tehokasta, omaisuusvarat on optimoitava ja järjestelmän toimintakustannuksia pienennettävä. Voimme auttaa muuntamaan, suojaamaan, kytkemään ja rakentamaan sähköjärjestelmän runkoverkon. Energialaitossovellusten suunnittelun ja projektinhallinnan resursseihin kuuluu asiantuntijoita, jotka voivat hallita monimutkaisia, integroituja avaimet käteen -hankkeita, mukaan lukien täysin suunnitellut, kootut ja testatut ratkaisut paikan päällä.

Suojaa ihmisiä, omaisuutta ja ympäristöä

Turvallisuus vaikuttaa kaikkiin ja kaikkeen tiloissasi, ja joissakin tapauksissa tilojesi ympäristöön. Ratkaisumme mahdollistavat sen, että voit valvoa ja hallita turvallisuusjärjestelmiä etäyhteyden avulla, parantaa työntekijöiden suojaa valokaarihäiriöiltä, suojata lämpöhäiriöiltä ja tulipaloilta, vähentää ympäristövaikutuksia ja parantaa toimitusvarmuutta ja rajoittaa kasvihuonekaasupäästöjä. 
  • Esillä olevat oivallukset