Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Turvallisen ja tehokkaan sähköntuotannon mahdollistaminen

Jokaisella sähköntuotantolaitoksella on paineita tuottaa enemmän – usein riittämättömällä henkilökunnalla ja vanhoilla laitteilla. Luomme innovaatioita, joilla pysyt toiminnassa.

Ratkaisuja kasvaviin haasteisiin

Jatkuvasti kasvava tarve pitää tuotantoyksiköt käynnissä, ikääntyvät tilat ja vaativa sääntely kasvattavat usein kustannuksia ja vähentävät toimintaluotettavuutta. Vuoteen 2035 mennessä tarvitaan pelkästään Yhdysvalloissa 250 gigawattia enemmän energiaa, mutta ympäristösäännökset ovat syöneet monien fossiilisia polttoaineita tuottavien laitosten pääoman. Nykyisten voimalaitosten on vastattava näihin haasteisiin ajatellen samalla uusiutuvan energian tulevaisuutta. Keskitymme tarjoamaan luotettavimpia tuotteita ja palveluita, jotka auttavat sinua ylläpitämään järjestelmän hallintaa sekä parantamaan tehokkuutta ja turvallisuutta.

Pidennä laitteiden käyttöikää ja lisää henkilökunnan tehokkuutta

Monilla sähköntuotantolaitoksilla on sama tarina: niiden pitää suuren paineen alla tuottaa enemmän energiaa tulojen lisäämiseksi menettäen samalla suuria määriä henkilökuntaa eläköitymisen ja irtisanomisten takia. Tämän lisäksi suuri osa laitoksen laitteista voi olla jopa 50 vuotta vanhoja ja niiden käyttöikä on ohi.
Voimme tukea lähes kaikkia testaus-, huolto- ja korjausohjelmia erittäin skaalautuvalla henkilöstöllä ja resursseilla. Käyttöikää pidentävät ratkaisumme pitävät nykyiset laitteet käynnissä, kun taas kytkentä-, ohjaus- ja seurantaratkaisumme edesauttavat turvallisessa ja tehokkaassa energiantuotannossa – auttaen sinua suojelemaan ihmisiä, prosessejasi ja jopa planeettaa.

Toimiva älyverkko - malli älykkääseen energiaan

Portland General Electric kääntyy Eatonin puoleen luodakseen ensiluokkaisen energianvarastointijärjestelmän toimivaan älyverkkoon.

Esittelyssä olevat tuotteet ja palvelut

Napsauta tuotetta tai palvelua saadaksesi siitä lisätietoja, tai käy tuotehaussamme, jos haluat tutustua kaikkiin tarjoamiimme energiantuotannon ratkaisuihin.
Alhaisen jännitteen kytkimet
Alhaisen jännitteen kytkimet
Avaimet käteen -hankkeet
Avaimet käteen -hankkeet
Katkaisijat
Katkaisijat
Pienjännitemoottorin ohjaus
Pienjännitemoottorin ohjaus
Taajuusmuuttajat
Taajuusmuuttajat
Keskijännitteen kytkinlaite
Keskijännitteen kytkinlaite
synkroniset-lauhduttimet
Synkroniset lauhduttimet
keskijännitteen-kytkinlaite
Laitteen käyttöiän pidentäminen
valokaari-ja-sähköjärjestelmän-tutkimukset
Valokaari ja sähköjärjestelmän suunnittelututkimukset