Select your location

Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Älykkäämpi siirto ja jakelu

Tämän päivän sähkölaitosten on suoriuduttava raskaammista töistä kuin koskaan aikaisemmin ja luotettava enemmän älykkäisiin teknologioihin. Autamme sinua hyödyntämään tätä älykkyyttä tehokkuuden, luotettavuuden ja tuottavuuden parantamisessa.

Älykkäitä ratkaisuja turvalliseen, luotettavaan ja tehokkaaseen sähkönjakeluun

Ennalta arvaamattomat sääilmiöt. Vanheneva jakeluverkosto. Alati muuttuva tekniikka. Kyberhyökkäykset. Nämä ovat modernin sähkönjakelun haasteita. Tuotteemme ja palvelumme on suunniteltu automatisoimaan, suojaamaan ja optimoimaan eli juurikin vastaamaan modernin digitalisoituneen sähköverkon vaatimuksia.

Muunna liiketoimintaasi älykkäällä tekniikalla

Kun siirrytään ikääntyvästä verkosta tehokkaaseen ja täysin modernisoituun verkkoon, on ennakoitava nopeasti muuttuvaa teknologiaa. Datan ja analytiikan avulla voit muuttaa liiketoimintaasi ja luoda perustan huomisen älyverkolle. Autamme sinua vastaamaan maailmanlaajuiseen ilmajohto- tai maakaapeliverkon sähkönjakelun vaatimuksiin tuotteilla ja asiantuntemuksella, jotka kattavat standardit ja valokaarenkestävät keskijännitekatkaisijat sekä älykkäät valvonta- ja ohjausratkaisut.

Kondensaattoripariston säätimien nykyaikaistaminen

Eaton-teknologiat auttoivat yksinkertaistamaan toimintoja ja parantamaan tietoliikenneyhteyksiä säilyttäen yhteensopivuuden Kansas City Power & Lightin vanhojen kenttäsovellusten kanssa.

Miten IoT:n huomioon ottaminen edistää sähkönhallintaa

Sähkönhallinnan älykkäät innovaatiot auttavat investoimaan entistä enemmän ihmisiin ja teknologioihin, joilla on vaikutusta tuotteisiisi, prosesseihisi ja ratkaiseviin seikkoihin. 

Tuotteita ja palveluita

Napsauta tuotetta tai palvelua saadaksesi siitä lisätietoja, tai käy tuotehaussamme, jos haluat tutustua kaikkiin siirto- ja jakeluratkaisuihimme.
Ilmakatkaisijat
Ilmakatkaisijat
Elektroniset uudelleensulkijat
Elektroniset uudelleensulkijat
Keskijännitekatkaisijat
Keskijännitekatkaisijat
Jännitteensäätimet
Jännitteensäätimet
600 ampeerin kuormitustekniikka
600 ampeerin kuormitustekniikka
PEAK-muuntajat
PEAK-muuntajat
Tutkimuksia energiajärjestelmien suunnittelusta
Tutkimuksia energiajärjestelmien suunnittelusta
MITS
MITS
RTU:n modernisointi
RTU:n modernisointi